Fotoğrafçılık Forumları
N A V A R A
Bir fotoğrafçı gözüyle yorumlamak istiyorum.. Güçlü ve şık görüntüsüyle, çok iyi bir tasarım..
Dağda.. bayırda.. fotoğraf , trekking gibi hobisi olan.. ve maddi imkanları iyi olan için, harika bir arazi taşıtı.. maddi imkan deyince.. 174 beygirlik herhangi bir arazi aracını, onun fiyatına alamayız.. ve kamyonet olarak vergilendirildiği için, Jeep vs.. araçlara göre senelik vergisi gayet düşük..
170 km sürati ve 100 km ye 11 saniye gibi bir sürede hızlanmasıyla.. binek otomobilleri bile kıskandırıyor.. 2.5 dizel motorun yüksek torku malum.. engebeli yerlerde hiç zorda bırakmayacaktır..
Mesleğim fotoğrafçılık.. hobi olarak ve işimde kullanmak maksadıyla, bu aracın hayalini kuruyorum..
Işığınız bol olsun..

Ben 34.000 ytl ye l200 alcem.En güzelleri o bu sınıfın içinde.Hemde en genişiymiş sanırım. 136 beygir.
abi ford'un ranger tasarimi cok hosuma gidiyor benim de. o ne kadar acep? (sanki alacam )
ben kararımı verdim ,astra klasik alacağım
cıbıl seni.
hani, "para" deyince...
gözü bişi görmüyo insanın..
Pazarbeyim.. walla sen işini bilirsin... fakat almadan önce Zaferle (zyilmaz) tekrar bi konuş.. bu konunun bilirkişisi o..
klasik .. hımmm ... yeni bi arabaya, neden klasik derler acep..
l200 güzel. hemde ucuz. uucuz derken 34.000 yani. ama geniş gibi
Arabayı boşver şimdilik,aç bir hobi merkezi [birinin üstüne] Altıntaş'ta o parayla.Millet de gelir,daha çok kazanırsın.İleride ne arabalar çıkacak,sabret..Pazarbey.
İş alma başına gene,.. Ticaret yap.Çalışan da sana dua eder,patronum benim diye..
Havaalanı yapılsa bir..
amerikada opeli saturn diye satıyolar
http://www.saturn.com/saturn/vehicles/allmodels/index.jsp
valla kendi konunu takip edemiyorum..
Kumköy.. ticaret yaparken, böyle pick-up gibi yardımcı yok gerçekten.. iştede kullanılıp, özeldede kullanılacak, özel ve güzel araçlar..
link baktım, Rokomet.. Alman diye bildiğimiz markanın aslı sahibi general motors.. adamlar, güney koreli isuzu'yada sahipmiş.. otomobilde uluslar arası bi tekel vallahi.. tekelleşme, ne zaman kırılıp rekabet çoğaldıkça, yeni ve güzel tasarımları hep iyi fiyatlarla önümüzde bulduk.. opel kötü değil tabi.. fakat hyundai vs... gibi rakipleri olmasa, tofaşın kuşları gibi tek seçeneğe kalıcaktık..
birde, ithalatdan alınan vergiler ilginç derecede yüksek.. 25 bine satılan bir aracın, gümrükten girişi 11 bin lirayı bulmuyor sanırım..
bu işler biraz karışık mete..
zamanında tenekeleri deli rakamlara satarak para kazanıyorlardı.. şimdi satamıyorlar.. ama rakebet ettikleri markalar ve otomobiller gümrükten girerken ödedikleri (veya bizim ödediğimiz) vergilerin bir bölümü yine onlara teşvik yada devlet arazileri (yada ağaçlıklar) peşkeş çekilir onlar yine kazanır.. bu düzen böyle işler.. çünkü bu memleketin sahibi onlar. köyün ağası onlar..
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
04113 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
018003 May. 2025, 18:10
aslls -
-