Fotoğrafçılık Forumları
N A V A R A
Bir fotoğrafçı gözüyle yorumlamak istiyorum.. Güçlü ve şık görüntüsüyle, çok iyi bir tasarım..
Dağda.. bayırda.. fotoğraf , trekking gibi hobisi olan.. ve maddi imkanları iyi olan için, harika bir arazi taşıtı.. maddi imkan deyince.. 174 beygirlik herhangi bir arazi aracını, onun fiyatına alamayız.. ve kamyonet olarak vergilendirildiği için, Jeep vs.. araçlara göre senelik vergisi gayet düşük..
170 km sürati ve 100 km ye 11 saniye gibi bir sürede hızlanmasıyla.. binek otomobilleri bile kıskandırıyor.. 2.5 dizel motorun yüksek torku malum.. engebeli yerlerde hiç zorda bırakmayacaktır..
Mesleğim fotoğrafçılık.. hobi olarak ve işimde kullanmak maksadıyla, bu aracın hayalini kuruyorum..
Işığınız bol olsun..

Pufalo al bmv yide gör gününü.
Bmv alamanların en sorunlu arabalarından.Allah illahlah diyor. Uzun mesafe yapamaz, sık sık arıza yapar, arkadan itişli karda çalışmaz, motoru seri kaza bilem yaptırır.
Şu anda almanyada bile en çok satan arabalar toyota ve mazda.
Al bir toyota keyfine bak. Yeni korolla çok heybetli duruyor.
Napcen bilmem kaç yaşında bmw yi.İllaki bmv alceksen 728 aynı modeli çok daha ucuza alırsın. hatta 750 dahada ucuza. tartır bi tüp bak keyfine.
Filim bu pufalo ya.
Arkadaşlar bizim gibi gariban kesimi için 1600 cc motorun üstü lüküstür. En iyisi 1600 dizel veya benzinli. Gerisi boş. Büyük motorun vergisi yakıtı hepsi problem.Hele öyle 3500 motor falan akıllara zarar.
Bmw kesinlikle yasak zaten. Audididen ve mercedesten korkma puf.
işin aslı son zamanlarda gönlümü çelen tek araç var auris.
Bekar için uygun auris. Gerçekten içi sınıfının üstünde. Ama ben olsam asla heçbek almazdım.
ben kaşınıyorum bu aralar, arabayı değiştirmem lazım.
bmw alacağım demedim ki, 25 milyarı daçyaya verene kadar gidip BMW alırım dedim ;D
bilemiyorum ama ben daçya filan sevmiyorum, yolda giderken sanki asvaltın üstünde sürünüyorum gibi hissediyorum. tüm titreşim aynen arabanın içinde.
araba zaten kazık gibi olduğu için de hiç güven vermiyor, yol tutuş filan .
bir de güvenlik var tabi, havayastığı filan hikaye. bu yerli yapım renolar, tofaşlar, ve onlara benzeyen daçya gibi arabalar yüzünden bu ülkede en ufak kaza ölümle sonuçlanıyor.
geçen gün bir brodway gördüm, arabanın yarısı yok ortada, kola kutusu gibi büzülmüş.
http://www.euroncap.com/home.aspx
bu sitedeki güvenlik testlerini inceleyin , araba anlayışınız değişsin.
Haklısın.Ama dacya logan 3 yıldız aldı.3 yıldız iyi bir sonuç. Hatta 2 bile. Benim sephia 2 almış.
Aslında en iyisi 2 imiş diyorlar.
Aslında 2 den sonraki yıldızlar güvenlik kafesi harici şeyler için veriliyor. Yok uyarı yazıları yok yaya güvenliği falan filyan.
Bmw 3 lüks araba içinde en az güvenli olanı mesela 5 serisi 3 yıldız aldı.
ben bir arabaya binmiştim dizel sesli ama benzinli motoru olan...gayet güzel...ısınınca o seste pek kalmadı...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
pazarbey sephia nerden buldun yav sayili o arabalar
Onu almaya anca yetti gücüm. Şimdi olsaaaa varya neler alırdım.
ooooo cmuk zenginimiyiz..
biri abukatlar sürünüyo demişti nerde o gelsin..
vazcaydım tahsilat için adam vurmaktan..
fidye için abukat müvekkili kaçırcam.
pufalok bence sende haklısın..
bekar olduğun için
ben bekar olsam caprio mustangten başkasına bakmam
hele hele avukat olsam direk
http://www.cadillac.com/cadillacjsp/model/gallery.jsp?primary=1&model=xlr&year=2008&nid=1&sid=0&id=0
o kadar yani..
ama benden sana dost tavsiyesi. o dediğin markayı hele hele modeli sakın ha.. illa italyan olsun diyorsan Lancia Delta integrale falan bakta verdiğin para/attığın hava oranı doğru olsun..
bu arada ciddi ciddi 2001-2004 megan SW RXi arıyorum.. aklınızda bulunsun.. istanbulda 2003 buldum bi tane ama çok istiyor.. 16 filan diyor.. ederi 14 hadi bilemedin 14,5
pazarbayım sehpa ne ya.. zigon mu fiskos mu ?
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
022607 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Güneşli Havada Dış Çekim Potre
06 Tem. 2025, 10:57 ronaldo1727
012906 Tem. 2025, 10:58
ronaldo1727 -
-
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
028020 Haz. 2025, 19:55
prodersler -