Fotoğrafçılık Forumları
N A V A R A
Bir fotoğrafçı gözüyle yorumlamak istiyorum.. Güçlü ve şık görüntüsüyle, çok iyi bir tasarım..
Dağda.. bayırda.. fotoğraf , trekking gibi hobisi olan.. ve maddi imkanları iyi olan için, harika bir arazi taşıtı.. maddi imkan deyince.. 174 beygirlik herhangi bir arazi aracını, onun fiyatına alamayız.. ve kamyonet olarak vergilendirildiği için, Jeep vs.. araçlara göre senelik vergisi gayet düşük..
170 km sürati ve 100 km ye 11 saniye gibi bir sürede hızlanmasıyla.. binek otomobilleri bile kıskandırıyor.. 2.5 dizel motorun yüksek torku malum.. engebeli yerlerde hiç zorda bırakmayacaktır..
Mesleğim fotoğrafçılık.. hobi olarak ve işimde kullanmak maksadıyla, bu aracın hayalini kuruyorum..
Işığınız bol olsun..

pazarbey burda bir tane camry var, v6 3000cc motor cok yakar o.
bu arada aksam aksam 100 lira zarar ettim, benzinlikte geri geri giderken kirmizi bir sahin'in on kapiya dokunuverdim. benim arabada cizik bile yok, tabi sahin direk pert
adamla zor anlastik tutturdu 150 diye
neyse siz siz olun dikkat edin oyle heryere burnunu sokan sahin-dogan soforlerine
Yanlış biliyon mete7 kor ona önceki kasa, karina sonraki kasası.
Eraycanlı niye anlaştınki. Sİgortan nasıl olsa ödeyecekti.
e abi polis cagirsam 80 lira ceza yiyecektim yine. bir de benzinligin icinde pompanin onunde oldu, adamlarin isini sabote etmeye ne gerek var. neyse oldu bir kere, sadaka vermiyormusuz demek ki yeteri kadar
Ceza meza kalmadı kardeşim.Uyumayın.
Üzülme Êrây.. her genç.. netfotoğraflının başına gelebilir.. geçmiş olsun.. Uf olmuştur, geçer..
kokona felan, fazla karıştırmayalım araba isimlerini.. sonu kötü olmasın..
#mete007' tarafından 17.12.2007 08:45:14 tarihinde düzenlendi.
pazar abi bunu dunden once deseydin benim 100 lira kurtulurdu. bak sana ev hediyesi gonderirdim ne guzel
Evet öyle oldu gali. BEnim 100 ytl danışma ücretinide gönderiver bi zahmet.
Bu arada navara kilometrede 350 eski lira yakıyormuş.
NAAVOHAA.... 350..
şu guş serisine o kadar çamur atmasak diyorum
hele hele şöförlerine zinhar laf söylemesek..
cezabey cidden kazalarda ceza yazma hikayesi kalktımı.. yani şu anki yürürlükte yok mu ?
geçen radyoda bir haber geçiyordu tam anlayamadık..
kazalarda artık polis çağrılmıyormu..
trafik sigortasından ekisperitiz mi çağrılıyor..
nasıl oluyor bi annatıver gari..
(geçen sigorta şirketiyle bir sorun yaşadım (acenteyle değil) o yüzden kaskoyu iptal ettirdim.. yani kasko uygulaması anlatma o yüzden.. yasal, zorunlu trafik sigortasını rica edecem)
Roko abi sen daha iyi bilirsin ama kazada hatasız olan tarafa da ceza yazılması uygulaması ne zaman var oldu merak ediyorum. Şehir efsanesimi yoksa bu. Geçen büronun otoparkından çıkarken geri zekalı taksicinin birisi arkadan çarpmıştı. Bacak kadar telefon hırsızı çocuklar bile abi anlaşın polis gelirse ikinize de ceza yazar diye akıl veriyorlardı.Herkes anlaşın diyordu.Bizim millette anlaştırmaya pek meraklı ama anlaşmaya ve anlamaya hiç meraklı değil nedense.
Neyse lafı uzun ettik az daha yazarsam hiç okumazsın sen. Polis geldi. Sordum. Varmı dedim öyle birşey. Yok dedi iki tarafa da ceza yazmak. Şoför yanında oturan polis taksicinin toprağı çıktı güya. Taksici polis arabasını görür görmez ona koştu topraam nerdesin ne zamandır seni arıyordum diye. Bu taksicileri özelmi seçiyorlar ne. Taksici yetiştirme çiftliği falan mı var.İçlerinde çok nadir düzgüne yakın insanlar vardır belki ama bu taksici milletini de evdeki kedi kadar sevmedim hiç. Birde tutuyor polise kendi ehliyeti yerine öbür cebinden çıkardığı başka bir ehliyeti veriyor cezayı bu ehliyete yazsan olmaz mı diye. Neyse 15 yıllık şoförlük hayatımın ilk kazası oldu. Allah beterinden korusun.
Anlamadım yani polis neden iki tarafa da ceza yazsın. Kusurlu veya trafik kuralını ihlal eden hangisiyse ona cezayı yazar. Öbür türlüsü görevi suistimal olur.
pazarbey sana;benim hayal otomobilim maseratti yakışır...veya şimdilik citroen5...
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
022607 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Güneşli Havada Dış Çekim Potre
06 Tem. 2025, 10:57 ronaldo1727
012906 Tem. 2025, 10:58
ronaldo1727 -
-
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
028020 Haz. 2025, 19:55
prodersler -