pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

vardı zaten zamzon tomofil. tepkilerden korkup almadımdı. Yoksa bilirsin nerde cins ne varsa alırım muhakkak.
Lg plazma mukabili mesela.

Tarih: 25 Mayıs 2009, 23:56 - İp: 78.***.**8.143
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Bak emmi bizim arabanın hünerlerine..

Tarih: 26 Mayıs 2009, 00:42 - İp: 88.***.**8.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pazaremmi İst'da öksürsen günde beşyüzkağıt gidiyor gali, sen dua et genede şükret orada haline,ameline..

Lazutemmi arabanın altını yıkattır gali, tatil mertebesinde yola düşecen çoluk çocuk kalma ,eksozu yolda bırakma da..

Eray,polatlılılara sor onlar söyler sana,eski polatlı köyü mukabili sağ ve salim kişilere..

Okyanus makina için yazdım sana okusana yahu..

Tarih: 26 Mayıs 2009, 00:57 - İp: 88.***.**5.109
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

pöhhh görende yarım metre su sancek.
Kumköy abi istanbulda para harcatmasınız bana demi.

Tarih: 26 Mayıs 2009, 17:36 - İp: 78.***.**8.143
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hele İst'a bir gel usturubunla, bakarız emmi..

mgirgine de gelmemi dedik pazaremmi,, koştura koştura okyanusa gitmiş..sen biliyorsun ya ..

Tarih: 26 Mayıs 2009, 20:28 - İp: 88.***.**8.220
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kumköy verdiğin fiyatlar pahalı.
ZAten bu aralar meteliğe kurşun atacak mermi parasını bile zor buluyoruz.

Tarih: 26 Mayıs 2009, 22:19 - İp: 88.***.**0.98
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Mgirginnemi uğraşcez. Okyanus ile kanka onlar.
Bu arada matrkisimin tekerine AKKILLI VİDA (Lastikçiler öyle diye yere düşünce dik dururmuş, pek patlatırlarmış lastikleri, çıkarınca öpüp koyarlarmış bi kenara ekmek misali) batmış. 5 kaat gitti. Beşte balansa gikcek gali.
Kumköy abi sana bi musiki hedaye edem gali. Okyanus sen dinleme . Bunlar ağır gelir sana gali. Kumköy ağabey eğer eyi bir musuku sistemin varsa bayılcen buna.

kumköy abimin musikisi

Okyanus sanada verem bi link. Tam sana göre.

okyanus abimin musikimsisi

not linkleri garıştırmış olabilirim.

Tarih: 26 Mayıs 2009, 23:02 - İp: 78.***.**8.143
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Linkleri şaşırmamışsın emmi, kitora 'nın performansı iyi orada..Akustik de hava var emme..Dinledim.

Okyanus'un musikisi tam ona göre..Maşallah şanzumanlı airçelik mukabili..
Pulatlılarda var buradan gidiyorlar oraya eğlenmeye..Seviyorlar o tür müzikhol mertebelerini..

Gelecen tarihi termin et de bilelim ,işimiz var gali pazaremmi..Zati elsidi ayağına gelecen ya,almadan gidecen eve..

Tarih: 27 Mayıs 2009, 02:25 - İp: 88.***.**4.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet abi nakite sıkışığım bu ara. Pubamdan aldım pinbeşyüz lira. Borç mukabili.
Okyanus bilir o ortamları. Zaten paraları orda yedi şimdi anca 32 inç alabiliyo elsidiyi.
BAk evin fotolarını çektim gali.
Eklerim hepsini. Ben gidip habar izleyim gali. Birandımı izleyem yoksa pos bıyıklı kırcayımı. Yoksa sevimsiz dündarımı.

Tarih: 27 Mayıs 2009, 19:07 - İp: 78.***.**8.143
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bana gönderdiğin linki sevdim gerçekten.
Geçende ankarada bacanaka söylemiştim beni ankaralı namık ortamına götür diye.
Bir dahaki gelişinde söz dediydi.
Çözmüşsün sen bizim olayımızı.

Tarih: 27 Mayıs 2009, 19:17 - İp: 85.***.**3.206