Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Azcık morali düzelsin pazaremminin, okyanus..,sıkıntısı kaygısı var adamın baksana..

Kumköy abi saol. Emme moral düzelcek gibi değil. bin tel de vergi çıktı bi tarafımızdan. 3000 lira civarında cmk vardı. Lakin hiç kalmıcek gibi.
SAnırım öyle olcek. Zira 1000 lira vergi.
600 araba taksidi 400 de maksimum karta çıksa ne eder 2000
1000 lirada yerine koymam gereken para var. elde var sıfır. işte 800 ero bi kenera ancak koyabildim bu ay. Bundan sonra öro ile çalışcem. Öro oldumu harcamıyom.
Bi durun dumlupınar belediyesini de şıkıştıram.
Dedik ya işin zor emme,geçmiş olsun..Topla alacaklarını, malûm piyasa bugünde sakat idi..
Hemde şeherde,şehrin göbeğinde..
Bi dolu gemi turist gene gelmiş idi lakin mutlu mutlu çevreyi kolaçan edip foturaf çekiyorlardı..
Gel bizi de bizim makina ile çek diyen genç turistlerde vardı dolu..
Esnafta beni turist zannetti hal ve kılık icabı..Halkın arasına katıldık gittik emme, kafile mertebesinde..
Buraya çocukları götür emmi, diyeceksinki para yok..dumlupınardan alınca git emme..
Eraycanlı mertebeli Polatlı tarlaları mukabili..
Arsalarrrrr, dijitallerrrrr..derdi ya tivide o cüce..
kumköy abey neredeymiş o tarlalar gugıl earth'ten bakıverem (=
ya da atlayıp gidelim dağ tepe dinlemem çıkarım! pazarbey hani senin kamyonun fotolarını eklesene dağda bayırda karda çamurda, çıkamadın mı heç?
al bak örnek olsun bu sana:
La havle. Bizi çoluk çocuun diline düşürdünya hunday senden bunun hesabını sormazsam nolem ben.. Bulmam ilazım efenim öncelikle. Olmamı heç.
KUmköy abi. Antalyaya gittik en az bi 500 kaat gtmiştir. İş çıkarma başımıza şimdi. Bİraz toparlanem öyle giderim gali.
Sen yine antalyaya gitmişsin 500 kağıt gitmiş.
Biz istanbulda durup dururken gidiyor günde 500 kağıt. Cepçi kaldırımcı mukabili.
Samsung otomobil çıkartıyormuş alsana bi tane.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas