Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
PS3 alma şu an emmi..
*YMT tilivizyonun elinde ise kolay..Gönder fab 'ya hallederler..Gidiş geliş kargosu sana ait ama..Göndermeden evvel bana haber et ama..
Blueray için bekle az daha..
Anlıyorsan diğer çanağı kendin aktif et sevabına,yok anlamam dersen gelince bakarız veya çağır bir alektrikiçi halletsin gali,anlamazsa tilifonla tarif ederiz emme..
Elenbilerinde soğuktan çatlamış devre dişi kalmıştır lakin belki..Yedi dolar tanesi veya dokuz dolar arası..
Diğer yayınları karasal olarakmı seyrediyorsun ilçe bazında sen.?
hacı asıl sen izleyip durun stv yi. seninde retinaya kazınmış stv logosu.
hacıabi şuda güzel model. kontras pek yüksek.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_42PFL7404D-LCD-TV,8496.html
Başka yayın seyretmiyormusun siz bakem hiç..Terete seyredin altın şarkılar var arasıra..Geçende de başka kanalda ceviz kabuğu vardı, yargıtay emmiyi dinledin mi orada..
8404 dediğimde o linkini verdiğin tv nin biraz daha gelişmiş olanı. Ambilight var artı birkaç ıvır zıvır. Dlna diye birşey var vs.
Zaten kurumsal satış yapan bir philips bayisi yer buldum. 2.700 olan tv yi resmi philips garantili olarak 2.200 e falan verecekler ama ellerinde tv yok o modelden.
Ceviz kabuğunu on senedir hiç kaçırmam.
Geçen cuma izleyemedim. avrasya tv nin internet yayın şekli değişmiş açmadı lcd ekranlı notbukumuz. Avrasyanın sahibinide arada ziyarete gidiyorum silivri mukabili.
iyi bir model gibi. Benim pantakstanda alışğım nasılsa sarı renge. İzler giderim. Senin gözlerinin biraz alışması lazım ama.
Kanadoğlunun yüzünü görünce kanal değiştiririm ben.
Anladım okyanus, ziyaret etmek sevaptır zati , git tabi mukabilinde ilçeye..Otoban mı normal yoldan mı gidersin,gerçi her ikiside aynı kapıya çıkıyor ya..
-ni diyon pazaremmi
Link veriyim link mukabili konuşalım.
LİNK
Bir tane de 5+1 sinema sistemi almak lazım. Keza mevcut logitech 2+1 de iyi aslında ama daha gerçekçi bir ortam olsun.
Dün gece recep ivedik 1 i izledim.
Önceki gece Recep ivedik 2 yi izlemiştim.
Ondan önceki gece arog u izlemiştim.
Birazdan tekrar recep ivedik 2 yi izliyecem.
Ağabey otobandan gidip normal yoldan dönüyorum.
Çünkü giderken işim acele oluyor.
Dönerken de silivri kumburgaz mertebelerindeki otellere bakıp tetkik ediyorum dikkat mukabili.
Pazaremmi harmanı satıp gelince gelince lazım olabilir.
gelsin abi gelsin. Gelirken belki ev sinema sistemi hediye getirir. Çok kültürlü adamdır bilir boş gelinmiyceğini.
Gördüm okyanus ama pahalı bence. Benim linkini verdiğini al. Yok usb yok bulutut. Tutmayıver canım. Bunlar hikaye.
BEnim ses sitmemim var. Ama eski toplam wat sanırım 45. 20 sabvufır uydular 5 en vat. Yetmiyo tabi. Aslında iyi marka. Jazz. Bİldinmi.
Bana alacaksan uyduları ayaklı olanlardan al.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas