Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Ya world dosyası olarak duruyor karşımda..Bilsem yaparım,tarif et gali bu saatte..
Bir de orada bir topikte yalaka mantaliteli puan+yorumlar ile ilgili bir yazı yazdım zati..Okursun bir ara..
Abi hep konuşuyosunda link vermiyosun. GOogle ye ne yazıpda bulacaz şimdi senin ortamlarını.
Dur halledeyimde yollayacağım zati..O işi düşünüyorum..
Deneyeyim bir jipege çevirmeyi..Kolay da..
Bakarsınız gali,yolladım size..Meraklılar sizi..
Haa pazaremmi, İst 'a piliazma şey plamza almaya gelcen ya, dikkat et genede,çarpılma paralar ile felam ..
Sabah sabah burada senin çocukla foturaflar çekmiştin..hatırla..
Okyanus dikkat et sende..
şimdi eski günleri hatırladım da Mustafa abi..Sevmemiştim bu yeni Galata köprüsünü..
Eskisine alışmıştık..Hele dalgalı günlerde beşik gibi sallanması yok mu..Çok hoşuma gidrdi..
Ama yenisini kazıklı yaptılar..sanki dünyanın merkezine çakacaklar mış gibi..70-80 metre kazıklar çaktılar.onun üzrine de bu yeni köprüyü..
Şimdi sallanmıyor..
#lazut' tarafından 24.05.2009 09:30:28 tarihinde düzenlendi.
vayy amma yakalamışsın. helal sana. BEn dikkatli olurum. Parayla gelmem zati. Gönderdiğine bi bakem gali.
Bu sallanmıyor lazut emmi, yanlız tam ortasında dur bak, orası açılır kapanır mantalitede ya havaya doğru.Arasıra tramvay ve iri araç geçince ek yeri hop hop oynuyor aşağı yukarı,mukavva gibi o kadar..
Duruyor eski nostalji köprü,balatta..İsteyen ekip orada gece klip felam çekiyor kızlı erkekli ,manken erbebında toplayıp,defile yaparlar arasıra, birde remezanda bişiler kurarlar üzerine belli yere..
Ne kofanalar lüferler ve torik çekilirdi eski sallanan köprü üzerinde bilsen..Şimdi taa geriye attılar onu..Bir arada eskiden yanmıştı orası ortası,asfalt eritme mukabili..
-pazareemi kredikartı ile gelecen değilmi.?Arbanın anaktarnı çaldırıverme bari..,suya muya atarlar bişeye yaramaz diye,ediverin güdüverin hesabı..
Bak bakam lazut emmi,geçtiğin gezdiğin yerleri hatırlarsın..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas