pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

tamam gelince görüşelim ağbey! aramayı unutma!

Tarih: 28 Mayıs 2009, 21:12 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BAkam gali. Görüşmek üzere.

Tarih: 28 Mayıs 2009, 23:28 - İp: 85.***.**8.224
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Buradaki aktivitemi azaltalı, uzun zaman oldu.. Belki bu konuya "hayırlı olsun" dememişimdir (vallahi hatırlamıyorum) ..

Hayırlı uğurlu olsun..

yahoo da şu dikkatimi çekti, bu sabah..

Tarih: 30 Mayıs 2009, 11:22 - İp: 78.***.**4.223
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbeyi geldi bugün buraya, 7. Türkçe Olimpiyatları'nda görüştük öğlen. yabancı çocukların portresini çekmeye devam ediyodu ben bıraktım öylece. 115 ülkenin çocuklarını da tek tek çekmeye niyetlenmiş

Tarih: 30 Mayıs 2009, 16:27 - İp: 81.***.**7.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey papua yen gine'li veledin portresini çekerkene. ortadaki siyahlı göbeksiz vatandaşla karıştırmayın o değil pazaremmi

Tarih: 30 Mayıs 2009, 16:34 - İp: 81.***.**7.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey istanbul blişimin standını görünce gelmişken plasma işini de halledem dedi

tam "3 millar çok hemşerim naaptın sen?? ver işte 2'ye alam gidem gali!!" derken

Tarih: 30 Mayıs 2009, 16:41 - İp: 81.***.**7.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

sonra ben ayrıldım. baktım masraf olacak gibi, acıktım felan diyo, hemen telefon çalıyomuş gibi yaptım acil işim çıktı diye arazi oldum ordan
böyükşeyir burası kaybolursan ara beni dedim daha ses çıkmadı. hadi bakalım. gülü gülü gidin kütaaya'ya! gene gelin

Tarih: 30 Mayıs 2009, 16:48 - İp: 81.***.**7.8
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Eray seni de Bursadan sonra tekrar görmek doğrusu mutlu etti beni..Pazaremmi yi ise demeye gerek yok..

Tarih: 30 Mayıs 2009, 19:36 - İp: 88.***.**2.226
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Pazaremmi pembe gömlek giymemiş bu sefer. O yüzden tanıyamadım.
Birde benim hanımın arabasına laf eder pembiş deyu.

Tarih: 30 Mayıs 2009, 21:27 - İp: 85.***.**3.206
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

sağol lazut ağbey, nasipse yüzyüze de görüşürüz yine yakın zamanda. özleştik ben 1 ay sonra felan karadeniz'e gidicem inşallah, sinop'ta olursan kapını çalarım (=

okyanus olimpiyat inanılmaz kalabalıktı, nalet avea hat ne arama yaptı ne bişey, kilitlenmiş şebeke ben de şartlanmışım 1 saat pazarbeyi pembe gömleğinden tanırım diye aradım insanların içinde sonra ordan uzaklaşıp telefon ettim de ulaştım. ben de çok şaşırdım

Tarih: 30 Mayıs 2009, 23:29 - İp: 81.***.**7.8