pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çek fotosunu bakam buradan arabana, vermezlerde keza,gününe yazık olur birde parana..

Hiç geliratın yokmu bu aralar sende, adli tatil evveli işler hızlanır,sende durgun iş ya da para alamadın galiba,veya da fazla açıldın bu aralar..Zıpkıncıyı savunsana..

Tarih: 1 Haziran 2009, 00:44 - İp: 88.***.**0.93
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ucuz el işçiliği dikim mertebesi için en altta büyük fotoğraflarda koltuk kafalıklarının alt kısmına bakınız.

Tarih: 1 Haziran 2009, 00:44 - İp: 85.***.**3.206
okyanus.
okyanus. (üye)

Arka sol kapıda vuruk var, kamyon tekerinin biconları sürtmüştü. Arka sol köşede taksi vuruğu var. Yaptıracam da bir türlü uğraşamadım. Önceleri satacam alan kişi görsün diye yaptırmamıştım. Sonradan da zaman bulamadık.
Çarpmalar bayağı uzun süre oldu. Kaskodan mı yaptırsam bacanağamı yaptırsam karar veremedim. %60 kasko indirimim var bozmak istemiyorum. Bacanağa yaptırsam o da arabada bira içecek bana teslim ettiğnide arkada promosyon olarak boş bira şişeleri olacak. Gerçi tanesi 150 ykr den takas yapıyor tekel bayileri boş şişeyi dolu şişeyle.

Aslında bu aralar biri sol arka kapıdan bir daha vursa da fena olmaz. Bu sefer tutanak tuttururum kasko indirimim zayi olmaz.

Tarih: 1 Haziran 2009, 00:49 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rahat edememe mukabili napsın adamcağız. Terlemiş demekki şeyi.
Al sana yakışır kalitesiz fransız malı.
Utanmıyonmu fransız malı almaya niyet etmeye. Bak ben hiç alıyomuyum.
SEn git çeri al en iyisi kazım abi.

Tarih: 1 Haziran 2009, 00:52 - İp: 85.***.**6.207
okyanus.
okyanus. (üye)

Bu laguna iyi olmuş bu sefer. Denedim test sürüşü mukabili.
Gerçi yinede köre malının yerini tutmaz.

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:02 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tutmaz. Bak bizim bi arkadaşta var. Oda senin gibi dar gelirli bi avukatarkadaş. Laguna aldı 1.6. garantisi 2 yılmış. Garanti biter bitmez moturu sorun açmaya başladı diyo. Satcek. sanki moturu arabanın içinde gibi geldi bana başka bi avukat arkadaşın lagunasının.

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:05 - İp: 85.***.**6.207
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yaptır kaskodan bari, dünyaya bir dahamı geleceksin ki, yaptır kurtul, ya da sat gitsin, olmadı pazaremmi gibi yak bari,veya filimcilere ver arabanı uçurumdan aşağı yollamak adına araba arıyorlardı geçenlerde başka arabayı attılar emmiler..

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:09 - İp: 88.***.**0.93
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

REngi iyi bi raba olması lazım. Düşünsenya kurtlar vadisinde pembe arabayı uçurumdan atıyolar. Susam sokağı mı bu.

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:11 - İp: 85.***.**6.207
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ya, boyayıpta atacaklar aşağıya okyanusun arabasını, ölümün çaresi yok, kolay iş, filmcilik mertebesinde..Pembepembe olmaz tabi.. boyayıp atarlar üç harici bir dahili aktüel kamera ile de çekerler..O da arabasından kurtulur,bacanağına da iş düşmez zati.

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:15 - İp: 88.***.**0.93
okyanus.
okyanus. (üye)

Pilakayıda atıyorlarmı uçurumdan. Benim pilaka biraz özel de. Mazisi var yani.

Pazaremmi motoru içerde dediğin arabalara audi deniyor. Senin arkadaşta eski kasamı var 1,9 dCi motor olandan.
Bu sefer yerliye niyetlendim. Çok geziyorum. Üç senede 110 bin km olmuş benim araba. Birde hanımınkiyle gezdiklerim var. O yüzden yerli alem bari diyorum. Dağda bayırda daha acımadan bineriz arabaya.

Tarih: 1 Haziran 2009, 01:15 - İp: 85.***.**3.206