Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Gittin geldin ha pazaremmi, demek bilişim standına elsidi işi için gittin gali..Hııım..
Şaban usta daha yolda gali az sonra varır garaj mukabili mecburen..
lazut abey, sırf tuşları dokunmatik diye anlaştı o lcd'ye pazaremmi
Deme yahu...Ya insanı nasıl da kand...şey işte Kandıra diyecektim..Benim doğum yerim
Geldik abi geldik. Aramışsın. Bende seni aradım cevap vermediniz. Duymama mertebesi.
Lazut hocam bakma sen ayara. Buna bak.
Ankaraya audi a6 2.0 tdi otomatikle gidip geldik.
Ben arabayı Kütahyada bıraktıydım. Gelip ondan matrikse binince traktör kullanıyor gibi oldum valla.
Audi si olan arkadaşların var demek artık.
Ne diyim arka camdan el salla bari bize.
Ya bu aralar araba alalım dedik. Araba bulunmuyor arkadaş hiçbir yerde. Millet kapış kapış araba alıyor herhal. Haziran Temmuz a kadar araba yok bayilerde.
Olmazsa arabaya son bir iki üç milyar harcayıp aralığa kadar binmeyi düşünüyorum. O zaman daha hesaplı alırız belki.
Araba ve şoförde iyi oldumu seyahat güzel geçer..
O olayı sommallii korsan emmilere sor okyanus emmi, gelmez tabi ürün..Dedik sana evvelden.Otobosta anlatırım gali..
Bu hafta sonu değil de ondan sonrakilerde olabilir belki.
Çünkü arabayı servise vermem lazım bu aralar. Muayenesi de yok ceza yedik geçenlerde. Polis 7 günlük izin kağıdı verdi o da bitti.
Muayene için kaporta hasarını yaptırmak şartmı kumköy ağabey ?? Kaportada vuruk var diye vize vermeme oluyor mu ?
O değil de çorumlu abinin birisi full deri döşeme laguna almış.
Ama gitmiş kumaş kılıf dikmiş elle derinin üstüne.
Bak işte böyle
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas