pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Eskiden evinin çevresinden foturaf çekip paylaşıyordu,şimdi onu da yapmıyor.Kar var tipi var diyor bir kış karesi yok, [beyaz ayarına bakacaktık gari]..
Yetişbey'in emanet ettiği tripotuda var uzun pozlama yapsa şurada bir bir..

Tarih: 23 Mart 2009, 11:54 - İp: 88.***.**7.101
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

İlahi okyanus kimin utancından foto ekleyemediğini görüyoz. En son ağustosta eklemişin. O günü Netfotonun Konyalı işgalinden kurtuluş günü olarak kutlamaya öneriyorum yönetime.
Hem incelemelerim devam ediyor. Uv filtreyi çıkarınca düzeldi biraz.

Tarih: 23 Mart 2009, 12:08 - İp: 88.***.**5.177
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bende d300 mü alsam d200 mü alsam ciddi kararsız kaldım. gerçi ceptede para yok ama hangisinin hayalini kursam yani o konuda kararsızım.

750 Dolara profesyonel fotoğrafçıdan hiç kullanmadığı bir d200 alsam fiyat iyimi bi akıl verin. Bana akıl vermeyin para verin 500 dolar eksik var.

Tarih: 23 Mart 2009, 12:11 - İp: 85.***.**5.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Forumlarda fink atıp durursan olmaz tabi paran.
Napcen d200 ü. 250 dolara verirse al. Vermezse alma.
Elimde çok temiz k20 var istersen. Sana body olarak 1500 e bırakırım. Süpper 18-250+ 105 makro ve rink flaşla hepiciğini 5000 e bırakırım.Oda sana. Napcen d200 ü filan. Git d300 al. Zaten elinde bi antika vardı. Bi antika almanında anlamı yok.

Tarih: 23 Mart 2009, 12:20 - İp: 88.***.**5.177
okyanus.
okyanus. (üye)

D200 iyi makina. Kendini kanıtladı. D300 ün artıları aslında çok mühim değil benim için. Hız falan uymaz ben zaten yavaş yavaş uğraşa uğraşa çekerim fotoğrafı. Saniyede iki kare bile çekmedim hiç hayatımda.

D200 hem daha keskin. D300 le arasındaki görüntü farkı bana bariz geliyor.
Yani D700 olmadıktan sonra d200 de olur diyorum ben. Sonuçta yarın öbürgün satacağız.
Pentax bedava versen almam.

Tarih: 23 Mart 2009, 12:44 - İp: 85.***.**5.50
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bn Doktardan satılık bir NK D200 var,700 dolara alabilirsin ondan,o da sana..
Üzerinde 18-125 sigma var bilmem 200 dolar diyor ona da..[leven'te] o da sana..

Tarih: 23 Mart 2009, 14:32 - İp: 88.***.**5.88
okyanus.
okyanus. (üye)

Levent kim ya. Dördüncü leventmi.
700 diyor ama km si kaç makinanın. Ben öyle sakız çiğner gibi deklanşöre basanların makinesini almam. Benim makine vardı söylemesi ayıp 3-4 sene kullandım deklanşör daha 7 binlerdeydi. Karfo karacalısulugiller garantili mi spotmu ?

Tarih: 23 Mart 2009, 14:36 - İp: 85.***.**5.50
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ya gelen hastaların olsa olsa haftada 20 karesini çekmiştir makine..O da diş düzeni için çekiliyor..Aytar cadd..Mailden daha yakın..
Satçekmiş D80 alacak ondan,D200 ağır diye satıyor..105 mm de var satmıyor onu..
DR'dan temiz, Bn kullandı..

Geçenlerde de biri NK FM2 yi sattı 200 liraya mı ne..Ortada çok gezindik ya herşeyden haberimiz oluyor, duydun mu pazaremmi, haklın arasına karış sende..Liebpstere git halini hatırını sor..

Tarih: 23 Mart 2009, 14:43 - İp: 88.***.**5.88
okyanus.
okyanus. (üye)

Bayan doktordan hemde dişçi yani benim anlayacağım tabirle dentist. iyi makina ama şimdi o makinenin üstüne su fışkırmıştır. dişçilerin hava su fışkırtmalı tabancaları var.
Valla bugünlerde bende dişçi sorunsalı topiği açacaktım. Benim dolgular sözleşmiş gibi düştü arka arkaya. YAkınsa bu dişçi arkadaş taksit maksit birşey yapsın da şu dişleri bir tamir ettirelim. Yediğim ağu içtiğim zehir oluyor bu halde.

Tarih: 23 Mart 2009, 15:04 - İp: 85.***.**5.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah büyüktür. SEn adamın fabrikasını boşaltırsan tutar bir yerden ahı. Allahtan dolgulardan tutmuş.

Tarih: 23 Mart 2009, 16:24 - İp: 78.***.**4.209