Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Atasözlerini deforme etmeyelim. Yiğidi öldür helvasını yeme. Doğrusu bu. Adamı öldürüp yarım kalan yoğurdunu yiyecek kadar şey değiliz. Oraya aklıma kelime gelmedi.
Evet o kelime aklıma geldi : Kanara. Yiğidi yoğurdunu bitirmeden öldürüp yoğurda devam edecek kadar kanara değiliz.
PAra var huzur var. Flaşım ve obcektifim geldi. Gelir gelmez kuş çekimi yaptım 10 puan verdim obcektife.
PAran yoksa rokobet gibi sağa sola sataşırsın.
Senide gördük. Yalvardınya aman çekmeyin beni gudubet halimi görmesin millet diye.
Matriksten yakışıklı olduğumu kabul ettim.
Okyanus dayı sen ne diyon bi türlü annayamıyom. Halbusem yakın memleketler. İstanbul bozmuş seni.
ömerk nin hand made fılaşı ne yapacaksın. Atmayacaksan bana versene.
Bir iki tamron dan örnek foto yükle de dalgamızı bulalım. Canım sıkılıyor zaten.
SEn beni palyanço mu sandın.
Hem şimdi yemege gitcem gayıntaya.
Bir iki kuş çektim ama sildim nolur nolmaz diye. Geniş açı bayağı iyi gibi. sigmanınki gibi kenarlar bulanmıyor. TEmiz gibi. YArın ekleyem gali.
SEn bu gece başka bir eylence buluve.
hadi hayırlı olsun pazarbey.
Ooo Pazarbey hayırlı olsun ekipmanlar. Ring Flaş he? şükür kavuşturana desene
serçemi çekicen ?
pazarbey harbi harbi seni gördüm rüyamda. Bizim köydeki evin önünde bir kuyu oluyordu. Sen de kaderine boyun eğmişçesine kuyuya giriyordun. Ben de üzerine kürekle toprak serpiyordum. Ne ilginç rüyaydı
Mgirginim yorumu çok basit: Bİ TARAFIN AÇIKTA KALMIŞTIR.
ZAten bundan sonra böyle şeyleri ancak rüyalarınızda görebileceksiniz. SIra karıncaların balıkları yamasına geldi. Bilmem anlatabildimmi.
KIsa zamanda evrimleş karınca ol.
Makara napıyon bakem. İyimin koyumun.
Tyaman teşekkür ederim. Şükür kavuşturana.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas