pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

yan gelmiyonda sırt üstümü geliyon..

adam.. adam kendine gel.. yada kendinle alakan yoksa artık kendine git..

ne diyorsun ne yazıyorsun nasıl birisin..
napıyorsunda sırt üstü uzanarak para kazanıyorsun..

hey allahım nedir bu adamdan çektiğimiz...

nerden musallat oldu şu caaanım foruma...

Tarih: 10 Mart 2009, 19:58 - İp: 88.***.**9.88
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

MAtemetiim biraz zaif olabilir. Hatta çok zaif olabilir. Öys de 8.5 net te yapmış olabilirim. Ama bu benim tüm Türkiyede % 1 içine girmeme engel değil.
Tamam sonraları parayı bol bulunca paramın hesabını bilmeyince matematiği iyice boşladım. Hatta para saymak için bir makina bile aldım. Sanra paramın hesabını tutsun diye bi adam bilem tuttum.Ama bunlar bunu senin benim yüzümü şırrakk diye vurmana tek başına sebep mi Allah aşkına. Çok kırıldım çokk.
Geçen seni bozduğumuzda utancından 5-6 siteye uğrayamadığın gibi bendemi uğramayayım caanım siteye.

Tarih: 10 Mart 2009, 20:56 - İp: 88.***.**6.209
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

pazarbey in almayı düşündüğü yeni araç :

tıkla

Tarih: 11 Mart 2009, 16:21 - İp: 78.***.**3.32
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 11 Mart 2009, 17:28 - İp: 88.***.**6.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BAna yeni bir telefon lazım. Ne alsam acaba.
ŞU nasıl bi bakın bakam
filipis x 500
şarjının 2 ay gitmesi dışında ahım şahım bişey yok ama olsun.
YAda 2 hatlı fakat 350 saat bekleme süreli şununu alem.
feneral mobile

Tarih: 11 Mart 2009, 20:36 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

philips al.
ben şarz rekorumu nokia 6310 la kırmıştım. 15 mi 17 gün mü ne gitmişti şarzı. konuştuğum da az değildir yani.
Çok güzel telefondu 6310. Gördüğüm en estetik ve ergonomik telefondu. Şimdi çıksa yine alırım aynısından.

Tarih: 11 Mart 2009, 21:23 - İp: 85.***.**4.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

SEndende bu beklenir köy çocuu okyanus ağabey.
BEnde 2 hat var. Birisi adalet hattı. Onu hanıma vereyip. Acaba kontörlüye çeviriptemi versem hatlı olarak mı versem. Dİğerinide ben kullanırım diyorum. Onuda avea yapcem.
Sonrada filipisi alır kullanırım. 20 gün falan gidiyormuş. BAna 25 gider gibime geliyor. 2-3 günde bi tak çıkar usandım tridentten. Onuda hanıma vercem .

Tarih: 11 Mart 2009, 21:26 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Trident sakızlarını bende severim. Pardon diş macunlarını.
Bende de iki hat var. Birini avea yaptım sürekli ordan arıyorum. Bir ara turkcell gıcıklık yapıp aveadan gelen aramalara gizli engelleme yapmış galiba. Ama şimdi çok iyi bir iki haftadır. Anında düşüyor aradığın numara. Diğeri turkcell olarak duruyor. Hatların birini e50 de öbürünü de e71 de kullanıyorum mutluyum.

Tarih: 11 Mart 2009, 21:34 - İp: 85.***.**4.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ben köy avkatıyım. nası alcem o telefonları. bende hala 5110 var.

Tarih: 11 Mart 2009, 21:36 - İp: 88.***.**6.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yav nolmuş benim araba 26 bine düşmüş.
neyse Allahtan kışlık lastikleri çıkarmamışım. Bİzim burda tipi şeklinde kar yağıyo hala.

Tarih: 17 Mart 2009, 23:27 - İp: 88.***.**6.209