Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Sorma. Başkalarının ahını alarak para kazanmak hiç hoşuma gitmiyor ama vakit çok geç artık. Borçlu olmak gerçekten çok kötü birşey.
18-250 nerde. yüklesene birkaç tane. sinek çekme de ne çekersen çek. hiç de sevmem sinek milletini zaten.
napam bizimde işimiz bu gali.
almasalardı o borçları.
bak bakam beğencenmi.
Biraz sert ışık ama güzele benziyor.
Kaç mm de çektiğini de yazsan iyi olur.
130 mm de çekmişim.
f5.6
1/250
ıso 100
17-50 nin fotoğraflarına benziyor sanki.
İyiki sigma gibi çıkmadı bu lenste.
keşke benzese. Gerçi hiç kullamadım ama.
Bak sırf sen tavsiye ettin diye aldım.
Filtreyi çıkardım öyle kullanıyorum şimdi. Adi filtre bozuyor sanki fotoları. Sanki böyle 2 kat gibi çıkıyordu. Çıkartıp attım. BUnlar maalesef filtreli. Filtresiz daha iyi gibi.
Bak budae 130 mm de f 5.6
1/250
ıso 165 .
f8 den sonra çok keskinleşiyor.
Filtre kullanma bencede. Ben zaten uv hiç kullanmıyorum. Gerektiği zaman sadece polarize.
17-50 ye gerçekten benziyor.
18 mm de falan yokmu hiç.
Demekki tamron karakteristiği.
Bak bunlar 18 mm de f8
Valla bence gayet iyi. Hele uzunluğuna göre düşünürsen süper yani. Sigma nerde bu nerde.
Orası sizin adliyemi ? Öbür fotoğraf çeken arkadaş kim kumköy mü ?
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas