pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

eeveeet bir mağduriyetimzde böylelece sona erdi.
huyundaiden paramı kurtardım. teknosadan telefonomu. Bi daha bişey almıcem gali. hanıma ek kart çıkartayım o alsın benim adıma.

bu arada kar lastiklerini değiştirdim. yazlıkları taktırdım. dedimmiydi.

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:41 - İp: 85.***.**7.126
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

kar lastiksiz geldim di geçen sefer hemide karda kışta,
bu kez lastikleri komple çıkartıp jant üstünde gelcem

yarın asfaltta kıvılcım çıkararak giden kırmızı bir araç görürsen şaşırma ben geliyorum...

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:47 - İp: 81.***.**3.185
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yazlık lastik nasıl? sandalet gibi birşey mi ?
yazın aldığım dört adet üstün kalite marshall üst sınıf lastikten iki adedi aradan birkaç hafta sonra geçtikten sonra yarıldı. Evet baya bildiğin yarıldı karpuz gibi.

Şimdi sorum şu; o yarılan iki adet lastik yerine yine üstün vasıflı marshall marka lastik mi alsam, çünkü piyasada en ucuzu bu. Yoksa gidip continental mi alsam iki tane. Conti pahalı tanesi 200 ün üstünde. Marshall 90 liraydı. Kendimi iyi acındırabilirsem 70 e de iner diye düşünüyorum.

Bu olayın aynısı başından geçen oldumu ? O lastik iyi bu kötü gibi afaki ve atmasyon bilgi ve hayel dünyasından ziyade olayın aynısını birebir yaşayan arkadaşların somut tecrübelerini dinlemek isterim.

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:01 - İp: 85.***.**6.74
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

michelin al derim energy serisi

1 yaz 1 kış geçti aldığımdan beri
daha havasını bile kontrol ettirme ihtiyacı hissetmedim...

yok az ucuz olsun performans serisi olsun dersen (sürat için) kumho al...

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:04 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

yav corsa 13 jant değilmi zaten pek para tutmaz...

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:06 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hiç başılma gelmedi okyanus. Ben herşeyin en iyisi aldığım için hiçbir üründe sorunsal yaşamam. Lastikte hiç yorunum olmadı. Sorun sayılırsa hanım bir kere lastıklardan birini ağaç kütüğüne çarpmak süreti ile yardıydı. o lastık istepne oldu. Bizim burda istepneye işletme diyorlar anti parantiz.
Neyse gerçekten kış lastiklerim hiç yolda bırakmadı beni. Karda dağa gittik keman emmi ile. Nerelere çıktı.
Mişelinkiler çıkamıyodu. Onlar asfalt için yapılmış. HIz var tırmanma yok.

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:23 - İp: 85.***.**7.126
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

keman emmi neye kızdı nf de
bilgin varmı pazar emmi...

artık eklemiyor fotolarını buraya

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:26 - İp: 81.***.**3.185
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

briston turanza er300 al... tc için özel üretim bir lastik, sessiz, dayanıklı, performanslı...

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:41 - İp: 78.***.**6.25
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pazaremmi,kabak çekirdeğinin kilosu 9 liradan 18 liraya yükselmiş..Ne iş..

Briston Potenza alın 88V serisi..Nitrojen de bastırın..

Tarih: 2 Nisan 2009, 18:02 - İp: 88.***.**1.103
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hız yapanlar düşünsün onu. BEn yavaş yavaş giderim. Hankok yeter bana.
Amma zamlanmış öyle.
Bİlmiyom atakan.

Tarih: 2 Nisan 2009, 18:07 - İp: 85.***.**7.126