Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Acıdım valal şimdi sana.Bİz vergi kaçırmıyoruz efendi. Tüm kazancım bu işte. onunda yarısı vergiye gdiyo. Kalan en fazla 20. bin. Geçin geçinebilirsen bi yıl o parayla.
Makinamı alırsın obcektif mi alırsın, matriks mi alırsın arızalı telefonmu alırsın.
BU güne kadar aldığım en pahalı telefon 240 lira idi. Amma para vermiştim tridente. İçine parfüm kaçtı. Nasıl kaçtı diye sormayın sakın.
ÇIkma lastik mi olurmuş. İsterseniz kaplama yaptırın bide. Yuh be.
Ebatlar iyi,mevcut lastik bulunuyor zira..Gudiyir alma angarada..İskitlere git bir bak bu ara..Gelcem angaraya,tüymeyin keza..,tataremmi maça gelecekmiş ,balık ve rakı içecekmiş sonrası..
yav bak diyom size hankook iyidir. Hemde bayağı. Vosvagen hankok takcekmiş. Hatta takıyomuş.
Pahalılanmadan galın gali.
Sen altındeşte yaşıyorsun hep ondan tak emmi, burada pek uymaz o lakin..
[keman efendi yaşıyormu ki emmi. ] *kahveye tıktın adamı çıkamadı ..
bilmem kine. nerde habarım yok.
Dün gece okyanusun canı çekmişti..
Ç.kale peynir helvası tatlısı..
Çanakkalede bir imalathaneden..
hatırladım bu tatlıyı
höşmerim gibi bişe diyolardı
O ayrı makara, o T.dağ da üzerine dondurma konulup yeniliyor, bu ayrı.Tepside iki farklı versiyon ile imal ediliyor Ç.kalede ..Höşmerim real market gibi yerde var plastik yuvarlak kap içinde..
peynirli tatlımı olurmuş yav. Ektmek datlısı olcek. Böyle sakız gibi şerbetli.
Oluyor emmi, hemde has'ı..Çanakkalede .Al çoluk çocuk gidin yiyin gezin gelin emmi sevabına,şehitleri de gezin..Hava açtı,taktın lastikleri de..
Asarsın boynuna makineni..Habar [haber] et banada..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas