Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Bir de turp ortası oyulup uygulama yapma mantalitesi de var emmiler, turp..
okyanus abiye tamamen katılıyorum... eee toprağımız yakın birbirine, torosluyuk... benim dedelerde eşkıya imiş... jenderme ye teslim olmamak için, torosları terk edip suriyeye de gitmişler zamanında... cumhuriyet ilan edilmeden önce rahatlarmış aslında...
Fuji billiydi senin terörist olduğun zati. Kanında var bu senin.
Gece baat 3 4 civarı uyudum. BÖyle belim korkuç ağrıyodu. Önce böbrek sandım. Lakin kusunca midemi üşüttüğmü anladım. Öyle ağrıdı ki uyuyamadım. NEden sonra ağırı kesici içince uyumuş kalmışım. Lavoboyo kendim temizledim. Ayıp olurdu hanıma demi.
Nac 600 iç, salya sümükü de mukozalarını da atar o lavabo mukabili zati..
Safra kesende sorun var emmi senin..
Bİlmiyom emme. Yılda bi kere olur. Çok ğgağır geçer. Allah tan istanbulda olmadı. Düşünsenya okyanusun lavobosunun halini. Doktura gidem bali. Gece kötüleşirsem kim götürür beni emme. YAğmurda yağıyo acaip.
Safra kesende bir iki tane 5 veya 7 mm taş olabilir baktırt aç karnına ulrtasonla felam..Kan tahlili yaptırıver..Deseydin burada hallederlerdi gali..
niyekine abi ağrı ondamı acap.
Baktırt işte, alâa la,ihmale gelmez o işler..Basittir şimdilik,sonrası cerrahi iş olur başına..
tamam abi kızma baktırem.
Şayet çıkmasın da bişi ,çıkmazsa neticen evhamdandır, dedi dersin gali..Mide ye hortum sokma olayı da olsun hazır gitmişkene,korkma dayanacaksın o mertebe tedavin bitene kadar..
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
040818 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171837731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-