Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
ben onların dilinden söze girer , " işkiyfek haye " der, gerisini getiririm... okyanus abinin usulünden pek anlamam, adam da anlamıyorsa, fellah dayağı yemeyelim boşuna
Fuji işi biliyor, usturuplu yaklaşcen emmilere..
Bizim askerde ahçılar hataylı idi , boyları kısa kısa idiler..Verdik teskere gittiler..
Ne oldu İskd da batan gemi işi,etrafa kirlilik yaratıyor mu hâla..Güzelim körfezi mahvetti gitti..
Şalgam suyu ve hakiki adana orada hem ucuz ve lezzetlidir de gram olarakta ağırdır mübarek..
gemiyi unuttu millet, jumbo karidesi çıkarıyor korkmadan, baya da ihraç ediyor , unutuldu yani...biz de artık arsuz da giriyoruz denize , aklımıza gelmiyor "urla"...
lisedeyken gittiğimiz meşhur bir kavurmacı var, hala duruyor , oraya millet vesikalık resmini verir, duvar tamamen foturaflarla dolu... şalgamı dediğin gibi harika oluyor, havucu da, kavurmanın yanında az içmedik, acılı...
neyse, okyanus abi haklı, yatem gali, sabah kalkıp güya kilo eritecez koşarak...telefenu uzanamayacağım bir yere koyam bari...
Yatın bakalım,, yarına allah kerim..
iyi uykular hepinize.
Abi 18.47 de ancak tavuklar yatar be
gıt gıt gıdakkk.
o değil de, ben çok cabuk yorulmaya, çok fazla uyumaya ve de çok fazla yemeye başladım... aşırı kilo alıyorum bu aralar...
bir akıl verin emmiler... sonum pazarbey gibi olacak... 100 kilo olmak istemiyorum... kaçta yatarsam yatayım 10 dan önce kalkamıyorum, spor yapamıyorum dolayısıyla sabah sabah... akşamları da çok yorgun hissediyorum, hastalık gibi bir şey...
ben 102,5 oldum.
Diyetisyene gidin o halleder kesin..
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-