Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Evet,yasalar var, bildireceksin zati vatandaş olaraktan..
-Hem pek çok kimse bilmez.
Özürlü olanlar yolculuk ve navlun fiatı mertebesinde %50 indirimli seyahat ediyor,mantalite icabı %50. Şehirler arası da..Mıhtarlar gibi..
aynen öyle.
O yolcularda bilmediklerinden terminalci de bileti tam fiattan kesiyor hemen orada..
Kap kalın gözlük takanlar bile SGK kartında özürlü yazıyor ve bilen indirimli gidiyor istedği yere..Hüviyet mukabili arkasında da özürlü yazar o kişilerin..
Adamlar mantar satıyorlar,kasalar içinde yahu nereden gelmiş toplanmış hangi Tarım bknl izni ile müsaadeli satılıyor bilen yok,millet alıp yiyor bilmeden..Ondan sonrada içkiden gitti derler..
Hem sen dün pembe arabayla sahil yolundan geçseydin ızgara kokusundan zehirlenirdin dün o havada..Millet habire mangala dayanmış, birde para yok derler et 20 lira pirzola da 27 lira kasaplarda..Mantarda pahalı ..Rakıyıda kiloluk içse dünya para,nerde para yokmuş bu millette..Yapsalar akşam üzeri bir alkolmetre kontrolü pek çok kişi çarpılır cezaya,,..
Küçük yerlerin otobüs işletmecileri belalı olur.
Bulaşma fazla üç kuruş için.
Bizim bir avukat arkadaş hasta imiş idi. Lakabı da ayı idi. Rahatsızmış otobüsü durdurmuş zorla tarla kenarında ihtiyaç gidermek için.
Sonra da geri binmiş. Otobüstekiler manalı bakıp müstehzi gülümsemişler buna. Yüz ikiyüz km gidince cüzdanını düşürdüğünü farketmiş ihtiyaç giderdiği yerde.
cürümleri kadar yer yakarlar . bizim pederde belalıdır ayrıca. Bilir herkes onu. Korkarlar.
2. anlattığın hikayeden bişey anlamadım.
Kumköy abi pembe arabının şokundan hiç çevreye bakamadım. Daha doğrusu bakcez yüz kalmadı. Birisi görür rezil olurum diye.
Ama sen misafirsin diye hep yüksek devirde kullandım arabayı.
Acımadım mazotun litresine.
Kabahat tarlaya hacet giderende değil zira onu orada indirip en yakın benzincide yardımcı olmalarını sağlayamayan şoförde..Cüzdan da gider ,kene de gelir ..Belki otogarda çarpıldı o emmi, kalabalık arasında,cüzdan mukabili..
Zabah zabah inince ara dedik kabahat sende aramadın,kala kaldın pembeye napalım,kaderin..
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
041118 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171837931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-