pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yok be abi.

Tarih: 22 Nisan 2009, 01:12 - İp: 88.***.**2.125
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ben ufaktan ufaktan yatayım..Eyvallah..

Tarih: 22 Nisan 2009, 01:15 - İp: 88.***.**7.33
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Herkes yatmışken sözü ben alayım bari..

Sevgili fuji gel bu tarafa dağ bayır fotoğraf çekelim..Bak bişiciğin kalıyor mu?

Sen orda anladığım kadariıyla akdeniz tembelliğine tutulmuşsun..Karadeniz ise bilakis çok çalışkandır

Tarih: 22 Nisan 2009, 06:18 - İp: 88.***.**9.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 22 Nisan 2009, 10:31 - İp: 88.***.**6.40
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

yok yok, bugün yaptım devrimi... 8 den beri ayaktayım, evin türlü işini, alışverişini yaptım, şimdi keyif çayı içeyrum, rize çayı gazeteler bir bakıp, derse başlayacağım, akşama kadar ders... akşam da , bir dostumla sahilde turlayacaz, fotoğraf filan çekecez... attım üstümden ölü toprağını...

ha, sen atan gel akdenize hocam, görürüm seni bu sıcaklarda, yeni alınmış metrobüs gibi yayılırsın vallaha

ama teklifin hiç fena değil, keşke para kazanan bir insan olsaydım, hiç düşünmez, atlar gelirdim... şimdi baba parasıyla boş boş gezmek pek yakışmıyor

Tarih: 22 Nisan 2009, 10:44 - İp: 78.***.**0.175
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Gezebiliyorsan baba parasıyla gez.
İnsan kendi parasına kıyıp gezemiyor sonra.
Aslında en iyisi dayı parasıyla gezmek. O zaman tam rahat oluyor insan.

Tarih: 22 Nisan 2009, 11:07 - İp: 78.***.**8.86
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

kendi paran olması için çalışman gerekiyor, çalışırkende gezmeye fırsat kalmıyor
gez gezebildiğin kadar...

Tarih: 22 Nisan 2009, 11:09 - İp: 81.***.**3.185
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

ben hem çalışıp hem gezmek için öğretmenliği seçtim

haftasonları tatil, dönem arası tatil, bayramlar tatil, yazları tatil.... tatil yaptığın dönem de maaş veriyorlar... mis gibi...

ne bileyim kuzenimin bankasında çalışırdım belki... ayda iki katı kazanırdım, ama yılda sadece 10 gün tatil yapıyorlar... o da kesin değil...

zaten atanamadık, mahçup mahçup dolaşıyorum, bir de baba parasıyla geziye mi çıkayım , gaza getirmeyin beni, ben dizimi kırıp ders çalışıyorum

Tarih: 22 Nisan 2009, 11:24 - İp: 78.***.**0.175
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

sen bilirsin sonra dedilerdi dersin,
örtmen olamayıpda girersen özel sektöre öyle yılın 8 ayı yatıp 4 ayı çalıştırmazlar ne gezmeye ne görmeye vaktin kalmaz...

baban da hazır toyotayı yaptırıyor çıkartınca gez dolaş

Tarih: 22 Nisan 2009, 11:43 - İp: 81.***.**3.185
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

toyota ile 3 haftadır geziyorum , inanmıyacaksınız ama, benzin bitmesin de daha fazla gezeyim diye, düz yolda 4 . vitesle 60 km hızla gidiyorum, yanımdan arabalar 90-100 le geçiyor (90 ile gitsem bir depo ile 920 km gidecek, 60 la gidince 1250 km gidiyor)

bir para kazanmaya başlasam, hiç acımam, buradan basar sinop a giderim, hiç durmam... 2 gün gezer geri dönerim... yapmadığım iş değil, 1 ay para biriktirip, 1 günlüğüne istanbul a gitmiştim, cimbomu yerinde izlemek için...

Tarih: 22 Nisan 2009, 19:29 - İp: 78.***.**0.175