Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Haklısın emmi.
Bi dolu turist kaynıyordu bugün gene malûm yerler emmi..D300 ve geniş açı vardı çekmedim bişi pek..Başım ağrıyor hep geçmedi zati..
sony yi alıp gitcektin emmi. SAt gitsin d300 ü. Bİ dünya para. En iyisi sony. Titremezde. Malum yaşlandın gali. Bunda sonra sana titreşim engelleme gerektir.
kumköy d300 ü kullanmıyorsan bana ver biraz takılıyım.
seni zaten ilk gördüğümde fedakar biri olduğunu sezmiştim.
Öyle edeceğim gali D300'ü 1600 dolara satacağım bir mayıstan sonra ..
Bugün Nk 70-200 VR denedim, ı ıhh dedim..
Hallederiz okyanus emmi..
Sony olayına devam gari..
70-200 nikon u da beğenmediysen hiç lens arama artık.
1600 dolar çok. ama japon yeni olursa iyi. İtalyan liretide uyar.
benim 20-35 i mantar istila etmişti. Geçen pazar güneşe çıkarmıştım. Bu pazar yine güneşe çıkartacam. Lensleri haftada en az bir kez bir iki saat güneşe çıkartmayı unutmayın. Yoksa hayatınız kayar.
Onbeşgün sonrası sen o fiata bul birtane yeni makina da göreyim seni okyanus,dedi dersin.. Lens [ler] içinde aynı şeyi söylüyorum,,
he he hhee..
İkinci fotoyu fazla pozlamışsın. Ev duvarından spot ölçüm alınması gerekirdi.
Neyse onu boşver de.
İlk foto aklıma bir "o an" getirdi.
Bir gün manitayla bu fotoğrafı çektiğin yerlerde dolaşıyoruz çanakkalede.
Liseliler gibi karşı kıyıdaki yazıyı okumaya çalıştık. Dur yolcu kısmı kolay okunuyor da. Kalan kısmı okunmuyordu.
Ben de dedim okunmasına gerek yok devamını biliyorum. Devamını ezberden söyledim. inanmadı tabi. Zaten neye inanmıştı ki. Herşey hiçbirşeye inanmadığı için olmuştu zaten.
Neyse inanmadı ama istanbula dönünce inat ettim kitaptan buldum gösterdim. Şiirin devamını doğru okuduğumu kendi gözleriyle görsün istedim.
Ama netice yine de mutsuz oldu kumköy abi.
Birde sol tarafta sahilde veya sağ tarafta eski yapılı çay içmece yeri vardı. orda oturup çay içip kısa malbora layt içtiydik.
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-