Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Sen o parayla D80 ikinci el alırsın şu günlerde ancak okyanus, de seksen,yani..ikinci el..
Helal kumköy abime. Yakarızda satmayız o paraya.
Karmen pembesi seni.
Yakarım emme yakarız sıfır aleti..
Piyasa böyle hayal aleminde yaşamayın.
950 dolar zaten sıfır d200.
İşte diyorum ya,bulursanız hemen alın..
Yurtdışında bile şu an artık makinelere %30 gibi zam yapıldı..Burada da düşüş beklemeyin,artış olacak lakin..
Kimse de ikiyüz almıyor gelen giden de seksen alıp gidiyor hâla ikinci el..Sıfırıda var ama pahalıdır..Çantalar olmuş kırk dolar elli dolar 75 dolar,çantalar da..Eeey ..
Alıp satmıcaksanız, ekmek yedirmicekseniz topiimi meşgul etmeyin benim.
Allahım ya hala d200 alcem diyo.
Makine fiyatları yükselmez. Aksine her zaman düşer.
Ben yedi sekiz yıl önce 1200 dolara d70S almıştım.
Kaça sattım. 500 dolara.
950 DOlara sıfır d200 alan 600 dolara satmalı ikinci elde.
İkinci ele saygı lütfen.
D200 benim hayellerimdeki makineydi. Yeni makineler çıktı üstüne. Ama ben hayellerimi update yapamadığım için d200 benim hayelim hala.
Hem D300 alanlar satıp d200 e geri dönüyormuş. Keskinlikte hiçbir makine yarışamıyor d200 le. Tamron 17-50 nin bir d200 le yapılmış testine bakın, birde canon 40d ile yapılmış olanına bakın. Mühim olan lens, makine önemli değil diyenler özellikle baksın. Aynı lens iki ayrı makinede nasıl acayip farklı neticeler veriyor.
Makine de mühimdir lens de. Bazen makine lensten daha mühimdir. Bazen lens makineden daha mühimdir. Bazende farketmez.
Takmış kafaya işte..,,emmi.
Çocuklar uyumazsa dinlet uyurlar gali..
Gözleri güzel kız bu işte..
TIK TIK EDER ..
Ben dijital makinelerin daha yeterli olgunluğa eriştiğine inanmıyorum.
O yüzden aşırı bir yatırımı gereksiz görüyorum.
D70 i satmamış olsaydım o bile idare ederdi beni.
Bir tane de 80-200 buldummuydu ortam süper olur. Pull push.
Veya 5d mk2 alıp birde nikon lens adaptörü alıp nikon lensleri kullansam mı ?
1400 liraya 5d var bu arada ayrıcana.
Karışık işler bunlar. Bulaşmaya gelmiyor.
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-