pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ahmedinecat Sevgisi.

Türk insanı artık neyi seveceğini, neyi düşman belleyeceğini bilemez oldu. Türklerin kadim düşmanını bile böyle sevgi gösterileri ile karşılamak yakışmadı Türk insanına.
Eminim kanuninin, yavuzun kemikleri sızlamıştır.
Azıcık tarih bilgisi olmalı insanların. Tüm bunların sebebi bu. Sadece Müslüman olmakla iyi veya dost olunmuyor. Türk insanının bunu anlaması için epey zaman geçecek gibi.
İzledim üzüldüm.

Tarih: 16 Ağustos 2008, 11:01 - İp: 88.***.**3.97
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Abdullah öcalan mülüman(?)

Tartışılar neyse başka örnek iyi gider...

Şunun gibi mesala Bir hristiyan gazeteci Boksör Muhammed Ali'ye demiş ki müslümanlar ikiz kulelere intihar saldırısında bulundu sizde müslüman olarak ne hissediyorsunuz demiş(yani utanmıyormusunuz demiş). Muhammed Ali de demiş ki peki siz hristiyansınız Hitlerle aynı dinden olarak ne hissediyorsanız onu hissediyorum demiş..

O değil de iyi demiş..

Not:Türkçem pek iyi olmadı ama olsun anlattım galiba..

Tarih: 23 Ağustos 2008, 03:17 - İp: 88.***.**5.16
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

adamlara helal olsun valla. bizim dangalaklar yok laiklik yok türban derken uzaya gittiler.
dün postanın manşetini gördünüzmü. böyle bir ülkenin gelişmesi ne kadar mümkün olabilirki. yazık valla.

Tarih: 23 Ağustos 2008, 10:32 - İp: 88.***.**4.231
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

gormedimde posta gibi bir gazete okuyorsan haydar dumen okuyorsun demektir.seni gidi seni...
cunku gazetenin butun mansetleri haydar dumen mektuplarından daha komık,daha sacma.

Tarih: 23 Ağustos 2008, 11:11 - İp: 88.***.**9.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 23 Ağustos 2008, 12:02 - İp: 88.***.**4.231