Fotoğrafçılık Forumları
Ahmedinecat Sevgisi.
Türk insanı artık neyi seveceğini, neyi düşman belleyeceğini bilemez oldu. Türklerin kadim düşmanını bile böyle sevgi gösterileri ile karşılamak yakışmadı Türk insanına.
Eminim kanuninin, yavuzun kemikleri sızlamıştır.
Azıcık tarih bilgisi olmalı insanların. Tüm bunların sebebi bu. Sadece Müslüman olmakla iyi veya dost olunmuyor. Türk insanının bunu anlaması için epey zaman geçecek gibi.
İzledim üzüldüm.
bu topikte ciddi kıvamda yazılan bazı mesajlar saçmalıktan öteye gidemiyor.
konu bir adamı sevmenin saçma ve anlamsız olduğundan yola çıkıp buna saçma sebeplerle destek veriliyor olması insanların yazdığının ne anlama geldiğini bilmemesi yada sırf birşeyler yazmış olmak için yazdığının kanıtı olabilir.
pazarbeyim kalbini kırmak istemem biliyorsun ama madem fikrimizi ortaya koyacağız benim fikrim bu..
İnsanın ülkesine duygusal bakımdan bağlı olmasını anlarımda ülkeler arası ilişkilere duygusal bakmanın bi anlamı olmadığı bilmeniz lazım.
Helede tarihte "olsaydı" dılarla "olmasaydı"larla yorum yapmanın hiç bir mantığı yok..
Konu bir adamı sevip sevmemek ise o adamın icraatleriyle ilgilenin lütfen.
Yok eğer konu bir devleti sevip sevmemekse o devletin yapısını ve icraatlerini inceleyin.
Yada konu bir milleti, halkı, ulusu sevip sevmemekse ona göre düşünün..
Bu sizin bakış açınızla gidilirse iş "Adem" den nefret etmeye yada ona düşmanlık beslemeye kadar gider..
itidal lütfen..
katıl kurt
hep atıl hep atıl nereye kadar dimi
bir gün olsun katıl kurt dedinmi?
bende o karikaturu aarıyordum
abd başkanı bay push ve onun haçlı yandaşlarındansa Ahmedinecat'ı sevmeyi tercih ederim en azından KIBLEMİZ BİR!..
İran devlet başkanının Türkiye ziyareti süresince onun Türk milleti gözünde küçük düşürebilmek gerekli tepkiyi çekebilmek için en ideal yerdi görüşmelerin İstanbul'da yapılması. Gerekçe hazır adam Anıtkabir'i ziyaret etmek istemiyor vay senmisin Anıtkabiri ziyaret etmeyen Trafik kitlenir Ahmedinecat'a isyan
Acaba hiç kimse kendi kendine sordumu neden protokol yolu dururken E-5 karayolu kullanıldı? Koskaca E-5 karayolunu kapatan adeta kuş uçurtmayan emniyet protokol yolu olarak tabir edilen Havalimanı-Bakırköy-Sirkeci sahil yolunun güvenliğini çok daha rahat bir şekilde sağlıyabilirdi. Bu sayede halkın Ahmedinecat'a isyan etmesi engellenebilirdi.
Gelelim Ahmedinecat'ın resmi temaslarını İstanbul'a alarak Anıtkabir'i ziyaret etmemesinin önünü açarak onu Türk milletinin tepkisine maruz bırakanlara!.. Hatırlarmısınız yakın bir geçmişte resmi temaslar için Ankara'ya gelen AB komisyon başkanı J. Manuel Barroso Anıtkabir ziyaretini bir soytarı edasıyla ELİNİ CEBİNDEN ÇIKARmadan gerçekleştirmişti. Kimseden çıt çıkmadı Kısacası flim ve figüranlar aynı sadece aktörler değişti. Bu yüzden en iyi bildiğimiz şeyi yapalım gelin hep beraber SUSALIM!..
#mechul75' tarafından 20.08.2008 03:18:24 tarihinde düzenlendi.
#mechul75' tarafından 20.08.2008 03:24:26 tarihinde düzenlendi.
oportinist ne demek.
Ahmeniinecata helal olsun. Çarşaflı kadınlara rağmen fezaya uydu göndermiş.
Hep beraber SUSALIM dedim ağam zatıalinize fırsatçılık yakışmıyor
opportunist insanın kendine yakısanı giymesidir.
Bunlar koyun sürüsü Pazarbey Başlarındakini İran besliyo eeee onlarda bayıla bayıla kuyruk sallarlar.
Sevgili Meçul75 Abdullah Öcalanda müslüman onuda mı sevelim pardon ama sırf müslüman diye benim herkezi sevmeye niyetim yok AB komisyonu başkanına elini cebinden çıkartmayan zihniyet getirtmedi mi bu kılıksızı ve sırf Anıtkabir'i Ziyaret etmemek için istanbula kendi aldırdı ziyareti lütfen haberleri tek kaynaktan almayın farklı görüşlerde gazeteler alın.