Fotoğrafçılık Forumları
Ahmedinecat Sevgisi.
Türk insanı artık neyi seveceğini, neyi düşman belleyeceğini bilemez oldu. Türklerin kadim düşmanını bile böyle sevgi gösterileri ile karşılamak yakışmadı Türk insanına.
Eminim kanuninin, yavuzun kemikleri sızlamıştır.
Azıcık tarih bilgisi olmalı insanların. Tüm bunların sebebi bu. Sadece Müslüman olmakla iyi veya dost olunmuyor. Türk insanının bunu anlaması için epey zaman geçecek gibi.
İzledim üzüldüm.
yahu bırakın,olumu gorup sıtmaya razı olmak sızınkısı.
amerıka kotu ıran onun yanında iyi.sarılalım irana.
ne alakası var,yıllarca pkkyı besledi bu adamlar.
nedir bu sakal merakı anlamadım,iki tuy sakal bıyık bırak, bir allahuekber cek,amerikaya iki laf çak,en buyuk sensin.
uyanın artık ya..
bukadar bilip,bukadar saf olmak bunyeye zarar.
milletler arası ilişkilerde tek gecer akce ulke menfaatleridir.
yarın menfaati olsa bush ucakla gider ahmedinejatın evinde iftar sofrasına oturur,ahmedinejat gider beyaz sarayda namaza durur..
bugun en buyuk dost gorunen yarın işine gelmedimi, kapına ilk dayanan olur.
sanki cok hayırlı cok evla adamlarmıs gibi konusmayın bari.
iyi tamam avrupa kotu amerika kotu.
iranı iyi yapan ne?
musluman olmalarımı? muslumanın muslumana yaptıgını yahudi hrıstıyana onuda bırakın muslumana yapmadı
Maalesef gaijine katılmak zorumdayım.
Bazı arkadaşların artık sapla samanı ayırma zamanı gelmiştir. HEr Müslüman iyi değildir.
Sadece Müslüman olduğu için birisini sevmek zorunda olmak hoş bir durum değil. Bİr ara bazıları Iraktaki Haşhaşi kalıntılarınıda savunuyordu. Nİye gaijinin dediği gibi Adam keserken Allahu Ekber dedikleri için. Bu kadar saf olmanın anlamı yok.
Dediğim gibi bu kadar kendi tarihine yabancı başka bir millet yoktur. Bİr taraf Muhteşem bir medeniyet olan Osmanlıyı köten reddedecek kadar ahmakken diğer taraf ise osmanlıcılık adına Osmanlı ile hiç alakası olmayan şeyleri savunuyor.
''sorun iran değil iman''
Sen fazla takmışsın kafaya imanı..Azıcık aç da KUR'AN-I KERİM'i oku.İman'ın kimde olduğunu ALAH bilir.Senin gibi müslümancı geçinenlerin bileceği bir iş değil bu.Hem bir de atasözü vardır ''parayla iman'ın kimde olduğu belli olmaz'' diye..
#mgirgin' tarafından 19.08.2008 00:16:56 tarihinde düzenlendi.
80 öncesinin parkeli solcu abilerimizin bazıları bugün genelde yabancı isimli medya plazalarında palazlanıp ellerinde viskileri kapitalist patronlarının bir dediği iki etmezken patronlarının yaz dediğini yazıp yazma dediğini yazmazken...
Amerikan Missouri zırhlısı geldiği zaman eylem yapan sol görüşlü insanları doğduğuna pişman eden o günün milliyetçi muhafazakar abilerimiz bugün topyekün amerikan karşıtı iken....
Bugün iran olur, yarın rusya olur öbür gün yunanistan olur...
Dünya döndükçe bunlar olacak...
Türkün Türkden başka dostu olmadığı gibi Türkün Türkden büyük düşmanıda yok.
tatarbey++
demekki bir tutarsızlık sorunumuz var. kriterler sürekli değişiyor..
bugün idam edilene yarın anıt dikilebiliyor.
en iyisi kesin hükümlü olmadan kenardan izlemek
bıktık artık Türkür Türkten başka dostu yok teranelerinden. Demekki bu kadar kötü insanlarız. İnsanın bir tane dostu olmazmı ya.Allah Allah. İran kötü, ırak kötü, Suriye kötü, rusya kötü, yunanıstan bulgaristan külliyen kötü.
Aleviler kötü, Kürtler zaten kötü. ee kim iyi. Türkler. Onlarında sadece beyaz olanları iyi. Kalanları rejim düşmanı.
Türkün Türkden başka dostu yoktur lafı malesef turk milletinin cam tavanıdır. sanki yıllarca atılım için kalkınma için canla başla calısılmıs,etkili ekonomik sistemler uretilmiş ve yurutulmus,yolsuzlugun onune gecmek için ve vatanseverlik adına sag sol demeden calısmalar yapılmıs gibi, sanki bizim butun hamlelerimize ragmen gizli bir el bizi asagı cekiyormus gibi dusunmek bizim milletin kolaycı yanıdır.
üzülerek bende pazarbeye katılıyorum,ne oluyo be, yenı bir acılımmı gercekleşiyor
tatarbeyın turkun turkten buyuk dusmanı yoktur sozunede katılıyorum,
#gaijin' tarafından 19.08.2008 10:20:30 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey sen ne muhalif adamsın ya...
sorunsallara boğulasın emi.
Gaijine katılıyorum
Pazarbeye atılmıyorum...
Atıl kurt...
Warrior..
Araban var canın sıkılır tabi triplere bak. Millet o isyanı hergun halk otobuslernde, tramvaylarda yasıyor zaten. Kaldıki bugune kadar cok defa trafik de sorun olur istanbulda. İllaki boyle sonuclrı olacak. Nüfus yogunlugu haliyle küçük seylerin sorun olmaına neden oluyor. İstanbulda yasıyorsan katlanacaksan trafigine de ihanetine de
Ammada carptııtım konuyu ya.. Pazarbey sen ne ayaksın çözemedim. Ama tam bir oportonistsin..
Can sıkacak o kadar sey varken bu gibi seylere can sıkmayın derim. Olur ya yarın bir gün irana yolunuz düşer. bi çok sey gibi ora insanın da dışardan gözüktügü gibi olmaıgını gorursunuz. Ben gitmedim ama gidersemde emin olun önyragılı olmam. Yunanistana gdiersem de aynı.
Toplum muhendisleri bazı konularda gercekten çok başarılı. aklınızı başak seye yorun.