Fotoğrafçılık Forumları
Ahmedinecat Sevgisi.
Türk insanı artık neyi seveceğini, neyi düşman belleyeceğini bilemez oldu. Türklerin kadim düşmanını bile böyle sevgi gösterileri ile karşılamak yakışmadı Türk insanına.
Eminim kanuninin, yavuzun kemikleri sızlamıştır.
Azıcık tarih bilgisi olmalı insanların. Tüm bunların sebebi bu. Sadece Müslüman olmakla iyi veya dost olunmuyor. Türk insanının bunu anlaması için epey zaman geçecek gibi.
İzledim üzüldüm.
NOlmuşy ben yokken neleri sildiniz bakem böyle.
eraycanli senin hakkında uygunsuz yazılar yazdıydı.Ben de seni korudum tabi.''pazarbey'imi böyle buralarda teşhir edemezsin'' dedim. Sonra o da bu durumu uygun gördü ve karşılıklı yazılarımızı sildik
işin komik ve acı tarafı:
ahmedinejat, bizimkilerin bu asırı yalakalıkları yuzunden halkın perişan olamsına, istanbul halkından ozur dilerim,ben tahranda yolların kapatılmasına ızın vermıyorum dıye cevap vermiş..
bizimkiler hala daha kendı halkına iskence cektırsın...
koskoca bır alkıs ıstıyorum..
trafik icin emniyet mduurlugu acıklama yaptı. Önemli bri ihbar aldık dediler.
bazı tepkileri abartı buluyorum. Klasik istanbullu tepkileri gibi..
gittimi nejat
Ülkemizi öyle geyik konularla meşgul etmeyi beceriyorlar ki insanın aklına Aziz Nesin’in o meşhur sözü geliyor.
Neymiş Ahmedinecad Anıtkabir’e gitmek istemiyormuş.Türkiye’den İran’a giden devlet büyükleri sanki koşa koşa Humeyni’nin mezarına mı gidiyor?
Rokomet’in şu tespitleri yerinde “Bir devletin kadim dostu yada düşmanı devlet olmaz. Çünkü düşmanlık ve dostluk insani duygulardır. Belli bir karakter yapısı ve hayat görüşüne göre dost yada düşman edinilir. Oysa devletin belli bir karakteri veya hayat görüşü olmaz”
Son olarak da; İran içindeki Türk kökenlilerin ezildiği gibi tespitlere de çok güldüm. İran’ın en yüksek makamında oturan kişi bir Azeri olan Ali Hamaney’dir...
sevgili kontrast
istanbullular olarak abartıyoruz
bak 4. sayfada yazdıklarıma
Ahmedinecat ı seviyorum hatta istanbula geldiği gün kendisini, sülalesini, validesini pek bi sevdim 36 derece sıcakta 30 km yolu tam 4 saatte gittim, 1 saat 15 dk kontak kapalı tepemde güneş bekledim, yanımdaki arabadaki amca beklerken baygınlık geçirdi, adamcağızı aldık kliması o sırada açık olan bir minibüse taşıdık, amcaya kolonya, su ile takviye yaptıktan sonra ayılttık, direksiyon başına yine oturttuk, amca ayılırkende sayın Ahmedi yi ne kadar sevdiğini dile getirdi, duygulandım bende
hep bir ağızdan ifade ettik sevgimizi.
Beğenmeyen gelmesin, korkuyorsa helikopter tutsun ama zaten yolları kilit istanbulumun yollarına dokunulmasın yeter.
Ben ortalama günde 150km yol yapıyorum işim dolayısıyla. Gel benimle 1 hafta gez istanbulda
bu şehrin nasıl şantiyeye çevirildiğini
toplu ulaşım araçlarının bile rant kaynağı olduğu
trafiğe bilmem kaç çözüm bulduk diye bangır bangır afişler asıp çığıran yönetimlere
ve halen bozuk yollar yüzünden, bitirlmeyen geçitler yüzünden, çalışmayan trafik ışıkları yüzünden kaybedilen canlara, tepkisiz kalalım. Adamlar yolun en işlek saatinde çekiyorlar vidanjörü çiçek suluyorlar zaten 1 buçuk şerit olan yol kalıyor yarım şerit. Neden diye sorduğunda gece kim görecek diyorlar. Dostlar iş başında görsün yönetimi. Susalım da daha da tepemize .....ıçsınlar.
hakediyoruz galiba bunları yazdıklarını görünce.
#warrior_tr' tarafından 18.08.2008 00:09:30 tarihinde düzenlendi.
Bu topikte nedense sigma ve nikondan tamamen soğudum
Anlamadığım 2 şey var
1)Bu ülkeye gelen her devlet adamı Anıtkabiri ziyaret etmek zorundamı böyle bi yasamız varmı cidden bilgi sahibi değilim ve öğrenmek için soruyorum
2)İranın düşmanlığından bahsedilmiş soruyorum bize en son kısmi ambargo uygulayan ülke hangisi
-Bize çanakkalede 250000 şehit verdiren ülkeler hangileri ve üstünden kaç yıl geçti
-hali hazırda pkk yı desteklyen Ermeni soykırımını yasa yapan ülkeler hangisi
VE
soruyorum en uzun savaşılmadan sürdürülen ilişkimiz hangi, ülkeyle ve pkk yı gerçek düşman belleyip kafasına top yağdırın ülke hangisi
SORUYORUM
Biz kafamıza çuval geçiren bir devletin başkanına bebğimizin burnunu sıktığı için şerefleniyoruzda bizle zalime karşı dost olalım diyen bir ülkenin başkanı karşısında şerefsizmi oluyoruz
saygılar
#f2dizayn' tarafından 18.08.2008 12:22:30 tarihinde düzenlendi.
sorun iran değil iman