Fotoğrafçılık Forumları
Ahmedinecat Sevgisi.
Türk insanı artık neyi seveceğini, neyi düşman belleyeceğini bilemez oldu. Türklerin kadim düşmanını bile böyle sevgi gösterileri ile karşılamak yakışmadı Türk insanına.
Eminim kanuninin, yavuzun kemikleri sızlamıştır.
Azıcık tarih bilgisi olmalı insanların. Tüm bunların sebebi bu. Sadece Müslüman olmakla iyi veya dost olunmuyor. Türk insanının bunu anlaması için epey zaman geçecek gibi.
İzledim üzüldüm.
iranla düşman olduğumuzu bilmiyordum
buraya gelen israilli amerikalı başkanlara da aynı düşmanlıktan nasibini alacaklarmı ? arzederim
anıtkabiri ziyaret etmesin diye her türlü kolaylığı yaptılar adama..bu çok zoruma gitti açıkçası..nasıl bir başbakan yada cumhurbaşkanı böyle bir şeye izin verebilir anlamıyorum bi türlü..biri gelsin ülkemizede bizim değerlerimizi kaale almasın sonrada küçük mevzular bunlar desin..biizmkilerde buna göz yumsun..bu hükümet geldi geleli bildiğimiz tüm değerleri değersizleştirmek,onurumuzu rencide etmek için çaba sarfediyo sanki..
hükümet bu ülkeye kurtarılacak topraklar gözüyle bakıyo sanki..bence türkiye cumhuriyeti nin en büyük düşmanlarından biride bu hükümettir...
ayrıca kuruntumu yoksa bi gerçeklik payı olabilirmi bilmiyorum ama şöyle bi düşüncem var..ergenekon operasyonu adıyla yürütülen tasfiye olayları neticesinde derin devletin tüm kadrolarının devre dışı bırakılması girişimi..tsk nın yıprtılması çalışmaları,bi güvensizlik yaratma çabası..ülke içinde insani bölünmeler yaratma telaşı..ardından gürcistan rusya meselesi ve bunda da türkiyenin adının geçmesi..peşinden amerika rusya polonya füze kalkanları meselesi..iki ülkenin birbirine posta koyması ve nükleer silahların da adının geçmesi...bundan sonra sırada ne gelir bilemem..
bi 3. dünya savaşına zeminmi hazırlanıyo acaba..büyük bi planın işleyişinemi geçildi?..her ihtimale karşı türkiye yi bu savaşa mutlak sokmak için şimdideen tedbirler mi alınıyo?..
yada ben mi çok salak tarafından bakıyorum olaylarada manyakça hayaller kuruyorum böyle..
soruyorum size pazarbey amca..engin bilgilerinizden faide görmek istiyorum..ciddiyim...
pardon
#fotoasli' tarafından 17.08.2008 13:29:02 tarihinde düzenlendi.
#fotoasli' tarafından 17.08.2008 13:29:23 tarihinde düzenlendi.
kızını dövmeyen dizini döver
atasözü burada kullanılır sanırım, anlayan anladı...
Burada yazıyan pek çok şeye katılmadığım gibi katıldığım şeylerde var..
Katılmadığım şey. bir devletin kadim dostu yada düşmanı devlet olmaz. Çünkü düşmanlık ve dostluk insani duygulardır. Belli bir karakter yapısı ve hayat görüşüne göre dost yada düşman edinilir. Oysa devletin belli bir karakteri veya hayat görüşü olmaz. Devletin politikası olur. Devletin karakteri ve hayat görüşü onu yönetenler değiştikçe değişir. Devleti yönetenleri halk belirler. Hakimiyet kayıtsız şartsız eninde sonunda milletindir.. Eğer halk, sağcı yada muhafazakar bir yapıdaysa devleti yöneten hükümette bu şekilde yapılanır. Seçimler bazan halkın iradesini yansıtmaz ama geniş zaman dilimine bakıldığında halkın genel görüşü devlet yönetimine hakim olmaya başlar.
Buraya kadar resmi bildiri kıvamında deklerasyona varan bi üslup oldu..
birde şunu deneyim..
bu millet %30 lardan %47 ye yükselttiği bişeyi onaylıyor ve destekliyor demektir.. daha fazla kelama gerek varmı.
Bu millet devam etsin vatan hainlerini desteklemeye..
ne bekliyordunki pazarbeyi
Ahmedinecat en azından boyun eğmeyen bir görüntü çiziyor. Bu yönüyle de insanların sevgisini kazanıyor bence.