ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

yazılanları okuyorum kendilerini demokrat demokrasi hamisi laik ilerici gösterme merakı içerisinde olan bunu yaparkende agzının kenarından agzındaki pisligi kaçıran en terbiyesiz lafları eden insan müsbettesi mahluklar yine her tarafa etmedik hakaret bırakmamışlar.
ozaman sizin agzınızla konuışayım işeyim sizin demokratlıgınıza laikliginize kişiliginize.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 18:33 - İp: 81.***.**3.248
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Desduuur de bi once daaaa...Nerelerdeydin bizde Foto sip-sak arkadas nerde diye merak ediydik...

Analiz uzmani degerli birine ihtiyac vardi ,yetismissin sagolasin...

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 19:12 - İp: 221.***.**3.132
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi şimdi tayyip kıprısta ulusalcı ayaklarına takılmakta ya

sitedeki tayyip tapınıcıları senden benden daha ulusalcı kesilmezse yazıklar olsun böyle tayyip tapınıcılarına.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 19:16 - İp: 88.***.**4.250
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

fotofoto34

1.sehite kelle denmesi seni rahatsız ediyor mu?

2.apoya sayın öcalan denmesi seni rahatsız ediyor mu?

3.teröristlerin sınırda davul zurnayla karsılanması, ayaklarına cumhuriyet savcılarının gonderilmesi seni rahatsız ediyor mu?

4. terörle mücadelede atılan adımlar seni tatmin ediyor mu?

5. aponun ve semdin sakıkın yakalanıp yurda getirilmesinde gorev alanlar sence vatan hainimidir ?

6. terörist destekçisi, turkiye cumhuriyetinin düşmanı olmasına ragmen, türkiye büyük millet meclisinin bir milletvekili olarak dokunulmazlık sahibi birinin türkiye cumhuriyetinin polisine tokat atması seni rahatsız ediyor mu?

ayrıca: laikim, laiklik sence kötü bir şeymi?


demogoji yapmadan ıvırmadan kıvırmadan cevaplarsan sevinirim. sonra git istedigin yere işe.




#gaijin' tarafından 20.07.2011 20:22:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 20:18 - İp: 88.***.**8.140
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

kıbrısta askerdeyken, halk ayaklandı, sizi burada istemiyoruz diye... keşke demiştim, türkiyeye geri gönderseler bizi... ama ne oldu, 1 ay çarşımız kitlendi, neymiş halk kızgınmış askere

şimdi tayyipin ettiği lafları bir tane kıbrıslı dinlemez, onlar rumlarla birleşmek istiyor, özellikle genç nesil... bıkmışlar türkiyeden, avrupalı olmak istiyorlar... ve her yerde bunu tartışıyorlar, cafede, minibüste, her yerde...

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 20:55 - İp: 46.***.**1.180
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bizim çarşı 6 ay full kilitliydi fujibey.

keza halk da istemiyordu büyük ihtimal bizi orda.
halk istemiyor diye her yeri terkeder isek nic'olur melmeketin hali.

Devlet adam gibi yönetilmez, millet gizli açık her türlü beyin yıkama faaliyetine açık korumasız bırakılır, yarışma programlarından magazin programlarına kadar her gün ellibeş kanalda biz adam olmayız düşüncesi ince ince beyinlere işlenir, millet arap kültür emperyalizmi ile kokuşmuş batının kültürel emperyalizmi arasında seçeneksiz bırakılır, her türlü yıkıcı propagandaya tv ler gazeteler sonuna kadar açılırsa milletin bir kısmının rum kucağında kendine yer araması normaldir.

Deveye dikenin yarandığı bilinen bir mefhumdur zaten. Beyni deveninki kadar beyni olanların da aynı yoldan gitmesi tabiyat kanunudur. Lakin deveyi yine de çobanı korur kollar. Deliyi sahibine bağlatırlar yani.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 22:10 - İp: 85.***.**9.189
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

geçen bir pkk lı açıkladı.siz istediğiniz demokratik özerkliği sağlayın.fakat pkk nın elinden silahı alamadığınız müddetçe terör devam eder.

Tayyip burda hata yaptı silahsız çözmek istiyor.fakat kılıçdaroğluda Tayyiple aynı kafada geçen silahla bu iş çözülmez diyordu. kendisi Hakkari mitinginden hiçmi ders almamış.bunun için 90 lı yılların ortalarında Tansu çillerinin yaptığı gibi terörün belini kırmak gerekiyor.bunun içinde siyasi ve askeri iradenin birlikte hareket etmesi gerekiyor.

pkk diyorki silah bende olduğu müddetçe güçde bende.ben karar alırım ve uygulatırım.yapmayanı cezalandırırım.halk mecburen bana uyacak.tüm halkı ben temsil ederim.

yani anladığımız kadarıyla askeri ve siyasi iradenin birlikte hareket ederek gerekirse kuzey ıraka da girerek yaşam alanlarında rahat hareket etmelerine engel ve temizlik hareketleri yoğun olarak devam etmeli.

bu arada yıllardır özel kuvvetlere geçeceğiz diyoruz geçemedik.izleğim kadarıyla rusya profesyonel birliklere geçiyor.birçok ülke bu şekilde yapmaya başladı.bizde artık dedikoduyu bıraksakta profesyonel kuvvetlere bir an önce geçsek.

ölen kardeşlerimize Allah,tan rahmet diliyorum.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 22:31 - İp: 78.***.**1.147
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Emmiler 10 gün önce Kıbrıs'a giden Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun ''Ümidimiz yıl sonuna dek çözüm, 2012 başında referandum ve Avrupa Birliği (AB) dönem başkanlığını birleşik Kıbrıs'ın üstlenmesi'' sözleriyle birleşme yolunda mesajlar verirken 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katılmak üzere KKTC ye giden başvekilin dışişleri bakanının açıklamalarının tersi bir açıklama yapması akepe hükümetinin Kıbrıs konusundada tutarlı bir politikası olmadığını ortaya koydu.

Bknz. Dışişleri Bakanının Açıklaması

Bknz. Başvekilin Açıklaması

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 22:46 - İp: 78.***.**4.79
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Pkk.nın sürdürdüğü mücadelede temel dayanağın silahlı gücü olduğunu, bu güç olmaksızın yıllardır bu devlete ve millete hiçbir şey dayatamayacağını kavrayamayanlar,

Siz daha devam edin!..

İmralı, kandil, Bdp, Demokratik Toplum kongresinin bir bütünün parçalarından başka bir şey olmadığını anlamama özürünüze devam edin!..

Vatanları uğruna 20 yaşındaki genç çocuklar hayattan atılırken, musalla taşları önünde pörsümüş vicdanlarınıyla sıra kapmaya çalışan ve onlardan üç kez daha fazla hayatta yaşamış olan bazılarının da “Biz de ülkemiz için şehit olmaya hazırız” riyakarlık ve yavanlıklarını görmeye ve dinlemeye devam edin!..

Emmiler bir siyasi parti liderimizin de yukarıda dediği gibi bdp, kck, imralı vs. nin hepsinin temel dayanağı pkk nın silahlı gücüdür. pkk imha edilmeden bunların kuzuya döneceği yok.

pkk nın imhası için de kuzey ırak a girilmesi şarttır. kuzey ırak ın yahudi kürtleriyle can ciğer kuzu sarması olma yarışındaki hükümetin de bunu yapacağı yoktur. keza abd emmileri de çok kızıp bir yerlerine biber sürer zati.

 

Tarih: 20 Temmuz 2011, 23:23 - İp: 85.***.**9.189
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

iyiymiş o zaman... biz de ordunun içindeki pislikler temizlenmeden bu işler nasıl düzelecek diye merak ediyorduk. meğer bir sınırdışı yapıp gelmek yetiyormuş.

----------
şimdi bu söylediklerimden ordu yıpranmış mıdır acaba? hain mi oldum yoksa ben şimdi? bir de müşrik ve putperest...

 

Tarih: 21 Temmuz 2011, 01:31 - İp: 130.***.**3.165