Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Ben de diyordum "kontrast" şimdi pusuya yatmıştır, renk sapması bekliyordur diyordum
yok meliksahu pusuya yatmadım ama gorseydim de hemenceceik soylerdim. Ozellikle baktım her fotografa gormedim bisey. Kesinlikle k10d den daha dogru renkler veriyor.
Gerci samsungda renk sapması olmasa ne olur olsa ne olur. Her tarafı piksel olsa neye yarar ki.. Karizması yok makinanın. Ben hala karalıyım.. Vesikalık cektirmeyecegim makinalar listesine k10d den sonra samsungu da ekliyorum.
keşke a100 alsaydın pazabey. karanlık bir yolda yürümeye benziyor samsung işi. Pentaz gibi cılız bir marka ne verirse onu kullanacak. Bakalıkm o da verecek mi.. Pentax samsunga verir mi dersiniz.
Bak pikselleri de ölüyor şimdiden.
Bilmiyorum. Pentax okuduğum bir habere göre Pentax dslr piyasasından vazgeçebilirmiş. Ben öyle yorumladım.
http://www.amateurphotographer.co.uk/news/Pentax_645_Digital_no_longer_priority_news_139145.html
bir de siz bakın isterseniz. Haberden çıkardığım sonuç "Pentax önceliği dslr'dense daha üst sınıflara vermeye karar vermiş"
Yine de az çok lensleri, aparatları vardı. Bunca şeyi bir anda silebilir mi? onu da düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
Bu arada latife olsun dedim kontrast. Ama k10d ile gx10 aynı gerçekten içeriğe sahip.
Kontzillanın dönüşü.
Hoşgeldin . Valla korkulur senden. BEğendiğin makina yok. Onu al sat, bunu al sat, mimarcayı geçtin valla. En azından gx10 un fotolarını beğendi. Şükür
Bak kırmızı.
ben begenmiyorum. Makinaların altında ezilmiyorum. Bana basit geliyor hepsi. Banal geliyor. Ne biliyim işte filan.
Sayenizde makinalara fotograf makiası olarak değilde bilgisayar gibi bakmaya basladık. Hızı ne rami kaç. Kasası nasıl. Fanı nasıl. Anakartı ne..
Meliksahu muhakkak bir degisiklik var. Samsungun renkleri iyi cunku. Gözü rahatsız eden bisey yok. Ama yine de pazarbeyimizden normal şartlarda çekilmiş bir portre isteyebiliriz. Sonra bir daha yorumda bulunurum.
D300 alabilirsem d300 alıcam ben. Bir yerlerden esantiyon biseylere yakalamak lazım. 1800 dolarda ha demeye verilmezki. 2.5 millar para yapıyor. Amiyane tabirle bir araba parası.
izlemeye devam ediyoruz..
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139128 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203501 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -