Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
senin porten güzel pazarbey. Aşırı bir renk tonu yok. Yani gayet iyi. Diğer portrelerde idare eder bir renk tonuna sahip. Ama sırıtan bir renk yok. Güzel yani. Benden gecer not.
Buffalo biraz daha sanatsal cekimlere baslamış pazarbey. Sende artık başlarsın. GErci seninkilerde sanatsal canım. Hakkını yememek lazım. Her netfotograf uyesinin aklına kaznınan en az bir fotografın kesin vardır.
Ben mesela bir aydır yorum alamıyorum İlla online olmak mı lazım. Online olduktan sonra herkes yorum alır. Hani bu ülkeyi karşılıksız sevenler..
hadi len....
Simdi gulmekten olmezsem ben 1000 yasina kadar yasarim, Buffalo fotograflar cok guzel ama sonuncusu bitirdi beni
Nerden buldun bufalo bunu.
Ya bu arada benim makinanın titreşim engelleme sisteminin çalışıp çalışmadığı konusunda ciddi şüphelerim var. Açık kapalı pek farketmiyor gibi. Makinanın arkasındaki el titremesi işarete onak onumuna gleecek değilmi.
Hadeeeee!!!!! olu piksel,titresim calismiyorrr, ayyyyyyyyy!!! bu makina seni bir hayli titretecek galiba.
Hangi degerlerde cekim yaptin ?
Çalışıyomuş. Çalışıyomuş.
18-55 ile IS in farkını çok hissetmezsin aslında.
ama açık konumuyla kapalı konumu arasında ciddi fark olur.
pentaxta ne derece etkili bilmiyorum, ama a100 ün vizöründe IS in etkinliği gözlemleniyor.pentaxta yokmuş galiba.
sürekli on konumunda dursun mutaka işe yarıyor
Haklısın bufalo. DEvamlı açık benimkisi. Açık dursun.Bakalım tele alayımda o zaman görürüz farkını iyieceni.
pazarbey şöyle 1/10 1/15 de filan çekte farkını anla...
birde tripot kullanıp çekim yaparsan... 2 sn. aynakilitlemeli moda al. o zaman OPS off yapıyor. yoksa bir salınım yapıyor görüntü net olmayabilir...
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2194328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1210701 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -