Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Uzayda ki saniye hesabi o, dunyada 20 sn oluyor.
Negatif film zamaninda tecrube kazandikca cekilebiliyordu ama dijital sensorler buna kesinlikle izin vermiyor.
Pazarbey çektim dyorsa çekmiştir... bize tekniği pek anlatmasa da..
Bakın bozmayın benim kafamı. Mülayim pazarbey bir anda Altıntaş canavarına dönüverir valla.
Yarın manşetler
ALTINTAŞ CANAVARI FORUM ARKADAŞLARINI ALNINDAN ÇİVİLEDİ
TAbi bizim medyamız bunu çeşitli şekillerde allayıp pullayıp lanse edecektir.
PAZARBEY ÖNCE ZEHİRLEDİ SONRA ÇİVİLEDİ
ÇİVİCİ AVUKAT
Beklen çekcemde eklecem.Görün bakam oluyomu olmuyomu.
pazarbey lafı neresinden anlıyorsun ya, 2 sn elde çektiğin şeye foto denmez, vr, ıs filan 2 sn de işe yaramaz. IS kapalı da olsa hemen hemen aynı sonucu verir.
Cühhelaaaa Kardeşim teorik konuşmayın. Alın elinize deneyin. Ahada fotolar geliyor.
Hangisinin ıs açık hangisinin ıs kapalı olarak çekildiğini bakalım anlayabilecekmisin.İşe yarıyormuymuş, yaramıyormuymuş. 1.5 sn de çekildi. sanırım f22 veya 19 olsa gerek.
Tamam tamam sonra dene. Beceremeyeceksin sanırım. Ha bide şu var gx10 4 istop a kadar titreşim engelerken a100 2 istop a kadar engelliyormuş.
Bununda tesiri olabilir.
(Aman Allahım As ın nasıl böyle fanatik olduğunu şimdi anlıyorum.Adamcağızı delirtmişler )
şimdi bu fotoğraf mı oluyor
Bunlarda 1/6 da.
Bufalo evet fotoğraf bu. Bİz su enstantanede çekilip çekilmeyeceğini konuşuyoruz. Aha çekiliyor işte. Koy bakalım a100 ünkünü
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2194328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1210701 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -