Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
oo komitan hoşgeldin. Bak bundan sonra k10d topiğine gitmek yok ona göre tamammı.
iyi akşamlar,
Pazarbey gözün aydın,kurtulmuşsun lens sorunsalından.
Ya ben hiç bir şey anlamdım,kim değiştirdi,nasıl oldu özetler misin.
Yani biz sigma markasına güvenip lens alabilir miyiz?Müşteri Hizmetleri açısından,(lens kalitesi açısından sormuyorum.)
#kad-ir' tarafından 21.09.2007 19:59:31 tarihinde düzenlendi.
pazarr, bu sigma 18-200 lerde de çok sık backfokusa rastlanıyormuş haberin olsun
Ya yapmayın adamın yüreğine indireceksiniz.
Zaten yaşını başını almış 50 ye merdiven dayamış adam.
yok yok adnan, inşallah backfokus çıkar yine
o zaman mecburen geri verip sigma 18-50 f2.8 makro gibi adam gibi bir objektif alır
Puffalo ağzını hayra aç kardeşim ya.
Kadir araya fujinin ürün müdürü posotif girdi. Sağolsun onun yüzü suyu hürmetine değişti.
As sen nüfus cüzdanına hiç bakmıyorsun sanırım.
Pazarbey ,konuyu tekrar açıp sıkıntını tekrar hatırlatmak istemiyorum.Ama sorunun çözüm sürecinde sigmanın bir katkısı olmadı gibi anlıyorum.
Ben de sigma lens alacağım 1 haftadır hepsiburada da sepetimde bekliyor,sadece onaylamak kaldı.
senin bu sürecinin çözülmesini bekledim.Açıkçası kararsızlığım arttı.tamam her malda problem olabilir ama çözüm bulma yöntemi çok önemlidir.
neyse geçmiş olsun,artık yeni lensinle martı-albatros-kartal-penguen v.b. çekersin.
Kadir sana özelden mesaj atıyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -