Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
18/200 lenstemi sipariş verdin
yav sana acımaya başladım,o makinaya yaptığın lens yatırımına yazıktır
pazarbey bu makina ve lensler için şu ana kadar ne kadar para harcadın?
çoook çok..Ha pardon ..O susunca ben susamadım..Özür dilerim
rica ederim sefer hocam..adam dslr aldıktan bu yana paraya kıymıyor falan lens ile keskin ve cilet gibi foto çekilir demek yeterli
sazan gibi atlar herhalde
125 sayfa olmus...sonuc ne peki
erdem pazarbeyin bence bir suçu yok..adam akademik çalışmalar dahi yapsa işin içine geyik olayı gene girecek
yav siz birbirinize küs değilmiydiniz
Eee bir insan sevilir olmasın..Kızsa bile biz biliyoruz ki o aslında kızmaz..Dolayısııyla açtığı topikler geyiklerle doluyor.
Dunessa sonuç zamzonga aldığı uzun aralıklı lens arızalı çıkınca onu araya giren üstün kişiler sayesinde aralığı nispeten daha dar olan başka bir lensle değiştiriyor..Dikkat et değiştirdi demiyorum.Değiştiriyor..
MErhaz 1150 makina ve 18-55 ve 1 gb kart + 600 28-300 , 100 ytl de gidip alma için benzin ve telefon paraları deset toplam ne yapar........Matematiğim zayıftır.. hımmmmm..... ııııı
1850 ytl harcamışım. iyyimi. Ancak bunun içinde 18-200 için vermem gereken 150 ytl fark yok. Sağolsun positif halletti.
Merhaz ne demek istedin 2. kısımda anlamadım.Lazut hocamın zaten bugün konuştuğunu anlamak için lazolog çağırmak lazım.
DUnesa niye sabote ediyon topiğini puffalonun. Kıskandınmı yoksa adamın topiğini.
Merhaz barıştık gali. [>:D ]
Şite zamzon gx10 ve şınaydırın gerçek gücü.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -