Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Buffalo da hiç bir şeyi beğenmiyor
Her iki lensinde iyi kopyaları F/P olarak çok iyi sonuçlar veriyor.Ama kuş çekimi için 400 mm. ve üstü daha iyi.
kad-ir beğenmem valla. bak tamron var bende hiç kullanmıyorum bile. paraya yazık almayın böyle lensler.
ama pazar nasılsa alacak, o laf dinlemez. benim derdim sefer hocayı kurtarmak.
Buffalo öyle diyorsun iyi diyorsun dan gördünmü ama bak nasıl çekmiş adamnlar 80-400 ile..Konuşturmuşlar mübarekler
Buffalo bir ürünün en pahalısı veya en üst seviyede olanı en kaliteli demek değildir.Fiyat/performans olarak en uygunu bizler için de en uygunudur.
bulursan bana da haber ver tokina lensleri sıfır satan bir yer bilmiyorum ben. tokinaya bir şey dediğim yok da bulmak zor onları.
valla lazut tokina ya kadar ne teleler var görsen kafayı yersin. tokina orta kalitede bir lens işte. bokehi iyi değilmiş.
http://www.photographyreview.com/cat/lenses/35mm-zoom/tokina/PRD_83631_3128crx.aspx
adresnde kullanıcı incelemeleri var.
Buffalo bir ürünün en pahalısı veya en üst seviyede olanı en kaliteli demek değildir.Fiyat/performans olarak en uygunu bizler için de en uygunudur.
öyledir de ucuz et ve yahni ile ilgili bir de söz vardır.
canon uygun bu işler için. o bahsettiğin f/p oranı yüksek objektifler onlarda var.
Buffalo bu topiğin adını değiştir bence Samsung ile ilgili hiç bir şey yok."Pazarbey ve konukları" "pazarbey ile ramazan sohbetleri olabilir"
ya her şey var samsungla ilgili, neden böyle düşünüyorsunuz ki
phil askey değiliz sonuçta, bu makine zaten incelendi teknik olarak, ne gerek var şimdi iso testine filan.
Vay be ne topikmiş be abi..
Ben size söyliim bu topik 2008 yılında da devam eder bu gidişle
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -