Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey; iyi yönlerini say istersen donanımının, hem zamandan kazanırsın hemde parmakların yorulmaz.
Pazarbey gözün aydın mı diyelim, geçmiş olsunmu diyelim.
TIKLA
#as' tarafından 21.09.2007 16:06:46 tarihinde düzenlendi.
Lensin değiştimi anlayamadım Pazarbey?
Sorun halloldu mu?
Pazarbey usb girişinin gövde üzerindeki kısmında ince kauçuk benzeri bir izolasyon koruması var.Kapak kapatılıp kitlendiğinde bu kauçuk ile öpüşüyor.
Bakalım nasipse değişecek.Positif el attı objektife. Sanırım hal olacak................................................................
Anaa fujiyi aradım..
Önce cembeyle görüştüm. objektifimi göndermişler bile.
Bizim küçük oğlanın tabiri ile dapiiiiii (Yihhu)
Hemde 18-200 ile değişmiş halde.
Mustafa beylede görüştüm. Sağolsun ilgilenmişler ve değişimi sağlamışlar. Büyük adam ya. [>:D :D :D
Abi geçmiş olsun..Demek sonunda hallettin.Merakla bu lensin testlerini bekliyoruz ha..Helal olsun Positif'e ..Büyük adammış. be...
Şey ben bunu bir kere daha yapmıştım sanırım..
Allah Razı olsun Positiften. o lamzasa epey uğraşacaktım. Ama bi çırpıda halletti. Önrek bir insan kendisi bu konuda. Tüketici sorunları konusunda umarım her firma böyle olur.
Abi sen daha iyi bilrisin ama positif ile ilgili bir topik açsan çok daha iyi olacak.Gerçi o reklemı sevmez ama en azından diğer firmalar bir ders alırlar ondan..
Valla haklısın lazut hocam. Her türlü övgüyü hakeden bi adam . Açayım bakalım. Teşekkür babında en azından.Umarım önrek olur diğer firmalara.
Ama nerde açcem.Burdamı tüketici şikeyatlarındami.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -