Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
burada çok büyük bir strateji hatası var.ucuza alınmış.ne demekse.pazarbey başlı başına bir marka.makina yanında pro kalite 3 lens ve hatırı sayılır bir meblağ almalıydı.sana verdiğinin 50 katını harcasa bu reklamı yapamazdı.
Aman sabanersan ustam yapma utandırma bak beni. Pufalo duyuyon demi.
İşine gelmeyince duymaz ama o.
Kadir dediğini tuttum ama. Pazarbey ve ramazan sohbetleri
Hakkaten de varpın dedeği gibi bu topik artık epey gidecek gibi. Her ne kadar zomzona pek değinmesekte , değinmediğimiz konu kalmadı valla.
Ayrıca söylemek isterimki zamzona çok fazla yatırım yapmayıda göze alamıyorum.Pentaks satılıyormuş galiba. Zamzon alsa sorun yok. TAmamen iflas ediverirse hepimiz hapı yuttuk.
Allah nasip ederse 28-300 ü 18-200 ile değiştirtecem. Birde alamanyadan 90 mm tamron aldımmı tamamdır.Başka şeye gerek yok. TEle almayı düşünmüyorum çünkü kuş kalmadı Türkiyede .Sulak alanların tamamı kurudu.
Hele tokinaya o kadar para verirmiyim bilemiyorum. Belki arkadaşlardan kullanan varsa bi denemek isteyebilirim. İyi gibiyse alırım.Yoksa almam.
Almanyadan getirtme mevzuuna gelince .Bizim akrabalar zaten binbir bahane uyduruyo. 2 tane imkanı yok getirtemem. Kendime getirtebilirsem öpüp başıma korum.
pazarbey lens sorununu halletti galiba.
Aa kadir iyiki söyledin bak. Positife mesaj göndereyim hemen. Gönderdim lensi.
Aslında, bu günkü siyah beyaz avni dede yi gayet net çekmişsin pazarbey
net değil dilaver hoca . küçükken net görünüyor.
Positif abimiz hallederim derse halleder benim işimi. 18-200 alcem onun yerine.Hemen kızmayın. Makro mevsimi bitti. Baharada Alamanyadan makro getirtcem.
avni dedenin sakalının aynı modeli keşke daha önce bırakmış olsaydım.bilmem işe yararmıydı.be mübarek madem istanbul,a geçiyorsun................hadi gari gerisini söylemeyeyim.
abi bizim yol bursadan geçmez. ama gelirsem muhakka gelcem. sağon yimeye.
Zamzongx10 un kart kapağı ve pil kapağıı bir kilit mekanızması aracılığı ile açılıyor.Ben gıcik oldum. Başka gıcık olan varmıdır acaba.
Gerçi bu su geçirmeme için yapımştrı ama olsun.
Ayrıca usb girişi normal kapak.DErt su olsa her tarafı kilitli olurdu.
pentaxlarda aynımı.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -