buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim

Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.

Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .

nıhahhahaha

#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2007, 16:53 - İp: 88.***.**3.134
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Arda mail kutuna bak

Tarih: 18 Eylül 2007, 15:13 - İp: 81.***.**7.49
altas
altas (üye)
Kocaeli / Amatör

cevapladım HAKAN abi
hafta sonu moda cekimim var gelirsin sende

Tarih: 18 Eylül 2007, 15:23 - İp: 85.***.**3.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Lazut hocam senin meşhur k10d alım sürecin vardı dimi. 28 gün ha. Gelde gülme. Ben olsam parçalardım hepsi burdayı. Ne o öyle.
Atlaş fiyatlarda iyiymiş yani. Ama hsm olmadıktan sonra alıpta ne yapacaksın onları.Bizler için en iyisi 200 mm civarı.
Lazut hoca boşver bunları git al 50-200.Bak ağalayacaksın gene.Bana döneceksin.
Ayrıca İstanbulda evinmi var. Ne çabuk yaptın bu serveti pakayum.
Pufalo asıl rönt için en uygun lens 18-200 dür. Sen niye aldın onu. İki kör dolma yiyormuş, biri diğerine demiş niye dolmaları çifter çifter yiyorsun.Öteki demiş sen nerden biliyon sende bende körüz. Öteki demiş ben çifter çifter yiyorumda ondan.

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:29 - İp: 88.***.**1.41
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allahım ya öldürecekler beni gülmekten samsungu aradım adamlara dedim şu zaten kısıtlı olan lenslerinizden gönderin lazut hocada bir hata yapmadan 50-200 ün fotolarını gösterelim hemde objetifi değerlendirmiş olalım. Karşıdaki adamcağız bana ürünle ne sorununuz var seri numarasını verin bakalım dedi. HEr ne kadar anlatmaya çalıştı isemde anlamadı.
En son bana bir numara verdi teknik servisimiz burası arayın bir baksınlar dedi.
Allah kolaylık versin samsungculara. Demekki bir sorunumuz olsa anlatıncaya kadar göbceğimiz çatlayacak.

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:44 - İp: 88.***.**1.41
deparius
deparius (üye)
İstanbul / Amatör

E510'nun lanetiiiii

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:50 - İp: 195.***.**0.27
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kesinlikle deperyus kesinlikle.
Ve pazarbey e510 un lanetine uğradıktan sonra bir daha iflah olmaz.Ne alsa bozuk çıkar , çıkmayanda bir müddet sonra bozulur.
Bu arda e500 hiçte fena değilmiş. Hatta çok güzelmiş. Yalnız hafif biraz.

Tarih: 18 Eylül 2007, 17:10 - İp: 88.***.**1.41
deparius
deparius (üye)
İstanbul / Amatör

Güzeldir benim E500'üm kompak makineleri kullanmak bile bu kadar rahat değil. Renk dogrulugu ve keskinlik nasıl beğendin mi? Bu arada 50-200 f:2.8 yada 300mm f:2.8 bir lens takınca pek hafif olmuyor merak etme .
Sen şimdi ne alsan Türkiye desteği biter o nedenle fazla markaları çeşitlendirip de piyasadaki markaları tüketme, samsung ve sigmadan devam.
Herşey bir kenara bu sigma çok yanlış bir yolda çok iyi lenslerini kullandım adamların tabi çok kötülerini de fakat destek konusunda güdük kalan bir firmanın geleceği yoktur.

Tarih: 18 Eylül 2007, 17:22 - İp: 195.***.**0.27
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yok yok samsunga elim mahkum merak etme. Ama bir daha sigmamı tövbeler tövbesi. Birçok kişiden duyuyorum sigma ile ilgili eksi yönleri. İllaki bir çuval paramı vermek lazım iyisini almak için. Ucuz ve iyi olan olmalı muhakakk.
Arızada normaldir.Önemli olan arıza durumunda gerekeni yapmaktır. Ama olmadı işte.
Ama sağolsun positif sayisinde değişecek sanırım lens. Büyük adam positif canım. [>:D

Tarih: 18 Eylül 2007, 17:26 - İp: 88.***.**1.41
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

lazut hocam;
bende 100-300 mm, 50-200mm ve 70-300 mm sigma apo macro var hiçbiri kuş için yeterli değil haberin olsun. en az 400mm den başlamak lazım ve sabit odak, ona da para yetişmez..
sevgili pazarbey; başına gelenleri takip ediyoruz hepimiz, öncelikle geçmiş olsun, sanırım hala bir üst aşamaya geçmedin ve ılımlı yaklaşıyorsun hadiseye?

Tarih: 18 Eylül 2007, 18:49 - İp: 88.***.**4.187
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Puuf alo -bak sana kızınca nedense adın ağzımdan böyle çıkıyor - biz zamane geçlerden değiliz..Biz dağ başı gençlerindeniz.Biz pentaksı gençleriz değil mi Arda..

Amacımız kuş:Başka bir şey değil.E tabi beton evler arasında büyüyen siz zamane geçnlerin kuşları da farklı olutor .. Sanata damarlarından biri kopmuş bu gençliğin..senin de tabi puff alo..

Sevgili pazarbeyim seninle gezdiğimi gören hayırsever bir işADamı
-taa sinopdan bu avukat için mi geldin buralara deyip bir anahtar uzattı bana..Meğerem o bir evin anahtarı imiişş

Yaa bu pentaks 50-200 den başka bir tele zum çıkarmaz mı ki?..Bi de tamronun nesi var?

Tarih: 18 Eylül 2007, 18:55 - İp: 88.***.**7.199