Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
bakın fujileri beğenmiyorsunuz falan ama böyle bir sorunu tüketici sorunları kısmında birisi yazmış. 3. cevapta adamın işi halloldu. Hemde koskoca ürün müdürü gelip halletti.
koskoca site sana baskı yaptı alma o lensi diye. sigmanın genel müdürü gelse ne yazar.
abi sen avukat degilmisin...yasa masa bilirsin....yap gerekeni
bence avukat olan biri tüketici problemini çözemezse,bizim gibilerin başına gelse yandık artık.
pazarbey ya yurtdışından getirtseydin,böyle bir problem olsaydı
Adamın biri teknosadan aldığı bilgisayarı, teknosa önünde yakmıştı.
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=277162
Pazarbey lensi kıracaksanız eğer, protesto olsun diye sigma dükkanının önünde balyozla parçalayın.
Şaka bir yana üzücü bir olay, sigma yetkililerinin de ilgilenmemesi çok kötü. Ciddi ciddi bir çok müşteri kaybediyorlar, sigma lens almam kesinlikle
Arkadaşar pazarbeyin üstüne gitmeyin bu kadar..Onu bilen bilir -gerçi ben de yeni öğrendim- çok mülayim biridir..Cıngar çıkartma taraftarı değildir kendilrreri.Ama kararlıdır da..O şu an en olası yolları deniyor.Sonra elbette en doğrusunu yapacaktır..
Not:Avukatlık denemeleri -1
Yaptım bi hata bufalo. Tamam kabul ediyorum.
Dunesa bak kardeşim atalırımızın hiçbir sözü boşuna değil.Terzi kendi söküğünü dikemez, marongozun merdiveni olmaz derken de boş konuşmamışlar.
kadir avukat olduğumu hiç söylemedim. söylesem kesin tırsarlardı ama ben onun yerine net fotoğraftan pazarbey dedim.
valla japon mallarında hiç sorun olmamıştı şimdiye kadar.ama haklısın valla.
kdemde en son çare onuda yaparım.Hiç acımam valla.Ama ders olur adamlara.Bak hemşom yakmış ortalığı. yazık bide ceza yazacaklara adama.Destek için teşekkür ederim.
Lazut hocam yavay yavaş olacak dediğin gibi.
Aslında tüm bunların basit bir çözümü var.Almanya gibi yapmak.14 gün içinde satılan malı beğenmeyince iade etme hakkı.
Terzi kendi söküğünü dikemez, marongozun merdiveni olmaz derken de boş konuşmamışlar.
çok doğru bir laftır bu. sonuna kadar katılıyorum bu söze.
tanıdığım bir hakim var, adam 40 sene hakimlik yapmış, 1. sınıfa filan ayrılmış . sonra istanbul da bir kooparatife yazılmış, kooparatif bunları resmen dolandırdı, adamcağız hiç bir şey yapamadı. halbu ki kim bilir kaç bin kez karar verdmiştir karar vermekle bitmiyor.
destekliyoruz seni pazarbey,sözde değil özde
internetin gücünü hafife almasınlar,sigma yetkilileri okumuyor olabilir ama bence en güçlü yetkili tüketici onlar okuyor.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -