Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Hayda lens üstümüze kaldı.
Valla bunalttı beni bu lens. Gene göndercem. tamir etsinler diye. Yapcek başka bir şey yok. 2 den fazla aynı arazı olursa değişmesi lazım.
Gönder tabi durduğun kabahat.
Ama sağlam delilrem olmalı.Yarın çekeyim bir sürü fotoğraf. Ondan sonra göndereyim.
Pazarbey bu arada ciddi bir rekora koştuğunu söylemeliyim...
Forumun başlığı:
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Cevap sayısı 1000 i aşmış okunma sayısı 20.000 lerde 100 sayfayı geçen bu forum bir aya yakındır burada....
İçinde bir tek satır Gx 10: İlk İzlenimi yok....
İnternet ve forum dünyasında bir eşi benzeri var mıdır bu durumun?
Yakın bir gelecekte bu makinayı satacağın konusunda derin şüphelerim olduğu için söylüyorum... İstersen makina için bir iki satır bir şey karala ayıp olmasın...
Ozzybaba olurmu hiç. İçinde bir sürü gx10 izlenimi var. Bu sebepten pekçok mail alıyorum.Gx10 alayımmı almayayımmı diye soruyorlar.
Ve ben herkese tavsiye ediyorum.Zira gx10 benim ihtiyaçlarımı tam olarak karşılıyor. sigma alıncaya kadarda hiçbir sorun yaşatmadı bana.Ama 28-300 cehenneme çevirdi aramızı.
Gerçektende sitede 2 kişide olan (Pazarbey- komutan) bir makinanın bu kadar çok izlenen bir topiği olması garip.
bence aslında çaktırmadan iyi bir inceleme oluyor. şusu var busu var fila artık çok klasik, zaten pentax k10d incelemesinde bahsedildi ve çok işlendi bunlar.
Bufalo haklısın. Bende öyle düşünüyorum. Gerçi makinayı ben aldım, topiği sen açtın ama olsun, genede haklısın.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141528 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -