Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
bu arada buffalo şu koca greyder i ne zaman park yerinden çekeceksin.her sayfa açıldığında gözümüze batıyor.
Vah garibim vah. Onunk i daha betermiş. acıdım hakime bak.
BUfalo yarın samsungtan şu benim 28-300 ile karşılıştırmak için 50-200 istesem gönderirlermi acep. HEm böylece biraz daha ağırlık kazanır izlenim imajı demi.
Kadir sağolasın. Hakikaten daha şimdiden benim bildiğim pekçok kişi kesinlikle sigma almayacağını söyledi. Bana soranlarada gx10 u kitlenslerle almalarını tavsiye ediyorum.
Zaten gx10 kullanım klavuzunda bazı özelliklerin sadece şınaydır lenslerle çalıştığı yazılmış.
Çekmez onlar çekmez.Hiç boşuna yorulma. Ama bugün ilk sayfaları tekrar okudum.Gülmekten öldüm valla. Sende bi oku istersen. Bufala sende tabi.
Ama ben halen daha 70-300 apo düşünüyorum..Ya da 80-400mm
lazut hoca nasıl destek bu
lazut 80-400 dediğin hangisi?
dozeri parka çektim yeni bir tane yükledim
sigma yetkilileri bu topik teki hiç kimseye lens satışı yapmayacakmış.Şimdi ntv de alt yazı geçti.
sigma diyor herhalde 70-300apo dan falan bahsettigine gore LAZUT hocam ama pentax icin yok o lens
Abi bilmiyorum hangisi? Sanırım dur şu olsa gerek..
http://www.arasfoto.com/urun.asp?id=591
Biliyorum çok ucuk bir fiyatı var ama..işte..Bana zum da zum lazım o kadar..Özellikle de kuş fotoğrafları için..
Kadir pazarbeyin ağzı yandı ancak o kimseyi dinlemeden sütü içtiği için yandı..Onun için destek hep destek değil destek bir yere kadar destek bizimkisi
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141428 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -