netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

onixon

500dx modeli aklımda, saol.

Tarih: 25 Ocak 2008, 19:34 - İp: 88.***.**6.98
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Bugün Eminönü, Balık ekmek tekneleri. Balığın kokusunu en çok da martılar almış.

Tarih: 25 Ocak 2008, 22:48 - İp: 85.***.**4.66
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Camoka, çanta sayısı şaka
bu arada çantaya sığmayacak şeyler de var

sevgili komutan, sözünüz söz! mutlaka bekliyorum.[>:D

Tarih: 25 Ocak 2008, 23:48 - İp: 88.***.**3.145
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

540 FGZ flash'a rakip buldum. tıklayın...

Çin malı kalitesinde, düğmeleri ve pil yuvası ilk denemede temassızlık yapabilse de
karanlıkta AF yardımcısı kırmızı ışık, kablosuz uzaktan slave mod, öne arkaya, sağa sola, hareketiyle flaş gibi flaş.
En şaşırtıcı kısım: $19 posta ücreti ile ABD'den 6 günde, kapıya kadar sorunsuz geldi.

Tarih: 26 Ocak 2008, 00:03 - İp: 88.***.**3.145
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

naparsın kaptan stokta malzeme bitince giriyoruz mutfağa
2. kare ışıl ışıl olmuş

Adnan abi, sağolsunlar arkadaşlar bana doğum günü hediyesi olarak almışlardı, tepe flashı takılan birşey, gayet iyi sonuçlar vermekte, hatta softbox olmadan birşey çekmiyorum gibi... Gelme tarafında da haberleşiriz önümüzdeki müsait olduğumuz haftalarda...

Tarih: 26 Ocak 2008, 00:07 - İp: 88.***.**9.24
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ironsailor 2.ci kare gayet şık,fakat bana fazla kontrast gibi geldi.

camoka abim :D kış karelerini zulaya koyup idare ediyo bizi :=)

bende kışa ara verip bir kaç foto ekliyim.

IDSO

Tarih: 26 Ocak 2008, 01:24 - İp: 85.***.**8.135
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba arkadaşlar,

Biraz geriden de olsa formu en azından okuyarak takip etmeye çalışıyorum. Bu aralar işler çok yoğun ve malesef sık sık mesaiye kalıyorum (bir de bende grip atlattım , herkese geçmiş olsun). Ancak eklenen kış fotoları karşısında kahve içmekte pek keyifli oluyor , emeğinize sağlık

ironsailor 1. karen konu olarak çok hoşuma gitti , 2. karende de açın etkileyici bir kare çıkarmış eline sağlık ancak sanki beyaz biraz patlamış gibi

Selahattin abi gitmişken bir ekemek arasıda sen yapmışsındır umarım ;-) tebrikler üşüşen martıların fotoğrafına kattığı dinamizm çok hoş

Onixon bence 2. fotoğrafındaki 800 ISO doğru kararmış

Nihayet dün gece ilk defa gelen ters lens takma aparatını denemek üzere benim emekliye çıkardığım 18-55mm kiti K10D gövdeye ters taktım ve 1-2 deneme yaptım. Keskinlik için aklımda bir iki şey daha var boş bir zamanımda onlarıda deneyeceğim.

20 YTL fotosu

Bu da %100 croplu hali

Tarih: 26 Ocak 2008, 11:27 - İp: 85.***.**2.23
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Ocak 2008, 11:34 - İp: 85.***.**5.89
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

komutan eline sağlık kareler çok güzel hep havanın çekmek istediğim rengi budur

Tarih: 26 Ocak 2008, 11:54 - İp: 88.***.**6.71
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili esisman; teşekkür ederim... karelerde oynama yok makinadan çıktığı JPG hali ile... bende hayatımda böyle renkler ve bulutlar görmemiştim... şanslıyızki yanımızda fotograf makinalarımız vardı... Ekipteki diğer arkadaşlarda eminimki benden daha iyi kareler vardır...

Tarih: 26 Ocak 2008, 12:05 - İp: 85.***.**5.89