Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Bu karenin bir benzeri dün maslak tan geçerken gözüme ilişti Atatürk Oto sanayinin arkasına doğru hava çok güzel bir renk almıştı. O an gördüğüm renkler ile senin çektiğin karedeki renkler birbiriyle çok fazla örtüşüyor.
#esisman' tarafından 26.01.2008 14:00:52 tarihinde düzenlendi.
Sevgili komutan farkında mısın bilmiyorum ama sen kendini aştın artık, çok güzel kareler geliyor
onixon güneşin sağ üst köşede parladığı foto çok güzel.
teşekkür ederim sevgili endorf; ortam ve ışık güzelse makinada zaten iyi bize deklanşöre basmak kalıyor... ne mutlu bana ki bu güzel sözleri duyacak kareleri çekebiliyorsam...
Sevgili avs teşekkürler on dakika önce Konyalı'da yediğimden balık-ekmek'e yer kalmamıştı. Akşamları haliç çok güzel oluyor ama tripod şart. Ban aslında tripod almaya gitmiştim bulamadım. Bir de silüetteki en önemli mimari yapı olan Süleymaniye Camiini minarelerinde iskele kurulu. İskeleli minara fotoğrafı da bana keyif vermiyor. Restorasyon çabuk bitr umarım.
endorf teşekkürler,avs =) valla formumda dğeildim :=) birde makine maaşallah çok sesli :D
@komutan şık kare
Sabah foxfo abim süpriz yapmış,dedi hadi off-road yapacaz,gittigiğimiz yer camoka abime yakındı onu aldık,yol ararken start'a giden yola tersten girmişiz :d ralli aracı ile kafa kafaya bir karşılaştık :d ralli şöförlerinin refleksleri yiyimiş öğrenmiş olduk :D
bizi yanlız bırakmayanlarda vardı,
bir kaç kere vereyim,idare eder pozlar.
onixon
resimler çok güzel özellikle mitsubishi çok iyi
Sormak istediğim bir soru var o da, resimlerinde 1/500 ve f4 gibi değerleri kullanmışsın bunun yanında exposure compensation +0,3step yazıyor bunun anlamı nedir ben makinayı manuel olarak kullanıyorum ama böyle bir ayar şimdiye kadar hiç yapmadım.
Fatih Bey (foxfo) size çok teşekkür ederiz. Biz burnumuzun dibindeki aktivitelerden haberdar değilken taa Ankaradan gelip bize dünkü deneyimleri yaşattığınız için.
Dün hızlı hareket eden cisimlerin fotoğraflanması konusunda epey antreman yaptık. Zor işmiş vallahi.Işık da pek bizden yana değildi, Örneğin onlarca pan denedim sadece bir iki tanesi o da eh denecek seviyede çıktı.
Geçen hafta Abant'tan sonra bu hafta da Belgrat Ormanı iyi geldi. Hem fotoğraf hem de vücut kondisyonumuz artıyor.
esisman nesnler hızlı ışık yok,
lensinin en düşük f değerine ineceksin,yetmedi isoyu arttıracaksın.Bana gereken perde hızı 1/500 ve üstü idi onun için.
camoka abi gü
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2208221 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05