netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

komutan abi tebrikler üst band için.

shn58 bende orda panorama yapmıştım :=)

Tarih: 23 Ocak 2008, 13:19 - İp: 88.***.**3.93
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

serkan hep sonradan patlatıyosun bombaları.bekliyoruz istavritli halini

Tarih: 23 Ocak 2008, 13:56 - İp: 62.***.**2.185
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

ya bu hafta gezi neym var mı? sucuk ekmekler benden

Tarih: 23 Ocak 2008, 14:04 - İp: 212.***.**1.130
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

SlaVeZeRo sucuk ekmek kesmez. Kaz eti ısmarlaman lazım. Biz fena alıştık bu kaz etine. Şöyle pekmeze bandırıp biraz da üzerine şeker atıp ince yufkalara sardınmı yemesine doyum olmuyor. Hele yanında bir de Demir Hindi Şerbeti varsa deme keyfine.

Akşama kadar gez toz kalori harca, sonra bir oturuşta hepsini geri al. Bizim gezi böyle oldu işte. O taraflara gidenlere tavsiyem Bolu girişinde Yurdaer Otel'in lokantasına uğrayıp kaz eti yemeden gelirlerse gezi yarım yapılmış sayılır.

Tarih: 23 Ocak 2008, 14:42 - İp: 81.***.**8.226
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

abi geziye geleyimde, valla sucuk ekmek ne kelime, size kaz çiftliği feda, yeterki gideyim sizinle güzel, öğretici bi gün geçirelim. kar topu oynayalım kitap okuyoz, cd izliyoz ama pratik 0. napcaz gezilerde ve buluşmalarda telafi etmeye çalışacağım sizin gibi ustalarımın yardımıyla.

hava güzel olursa ve gezi olmazsa, motora atlayıp sakarya,düzce tarafına gitmeyi düşünüyorum kısmetse, boluyada kayabilirim bellimi olur

Tarih: 23 Ocak 2008, 14:53 - İp: 212.***.**1.130
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Mustafa Motorsiklet ile uzun yolculuklar için mevsim uygun değil. Sakın böyle bir şey yapma. En azından Nisan ayına kadar. Sonra Dimyat'a pirince giderken sağlığından olma. Daha çok fotoğraf çekersin. Tabiki sağlıklı olduğun takdirde.

Tarih: 23 Ocak 2008, 15:25 - İp: 81.***.**8.226
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar yine harika bir gezi yapmışsınız ve güzel kareler. Seyrine doyum olmuyor. Serkan, Selahattin Abi, Resep Abi, Sinan abi tebrik ederim bu güzel kareler için.

Sinan Abi ayrıca üst bant içinde tebrikler.

Ahmet Abi İspanyada döktürmüşsün. Çok etkileyici kareler. Son portre bence çok başarılı abi.

Sedat bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirsin.

Bu arada malumunuz K100 D kullanıcısı idim. Ve K10 D ye terfi ediyorum. K100 D mi satarak K10 D nin siparişini verdim. Yaklaşık 1,5 ay makinesizim. Ancak K10D için değer herhalde...

Tarih: 23 Ocak 2008, 16:00 - İp: 85.***.**7.249
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

hakan hayırlı olsun makinan.iyi günlerde kullan

Tarih: 23 Ocak 2008, 16:34 - İp: 62.***.**2.185
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Henüz elimde değil ama inşallah iyi günlerde kullanırız Ömer.

Çok teşekkür ederim. Sağolasın.

Tarih: 23 Ocak 2008, 16:42 - İp: 85.***.**7.249
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar güzel fotograflarınız için hepinizi tebrik ediyorum.

Ellerinize gözlerinize sağlık. Kusura bakmayın vakit kıtlıgından fazla girip yorum yapamıyorum. Ara sıra izlemekle yetiniyorum şu sıralar.

Tarih: 23 Ocak 2008, 17:09 - İp: 193.***.**5.60