Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sevgili Bozbey. İnşallah bir gün birlikte gideriz çekmeye. Sen hele Japonya'dan İstanbul'a gel de gerisi kolay.
Acemi, Stahl, Shn58 beğenileriniz için teşekkürler. Fotoğraf bulmak için kesinlikle popoyu kaldırmak gerekiyor.
Sevgili AdnanErol kardeşimizin sesi çıkmıyor. Yemek fotoğrafının peşine takılıp Bolu, Mengen, Oradan Güneydoğu mutfağı diye Çin'e kadar gitmiş olmasın. Epey kilo almış olarak dönerse de hiç şaşmayalım.
Sevgili camoka, fotograflariniz sayesinde ben de gezmis kadar oluyorum. Bu hafta sonu abant ve barselona yaptik. Cok yoruldum
Sevgili Esisman İlk fotoğrafın kurgu olarak çok hoş. Sis her zaman kötü değildir. Hem arzu edilmeyen birçok şeyi örter hem de mistik bir hava yaratır. Burada eksik olan tripot. Esasen bu 3 fotoğrafın için de geçerli. Özellikle ışığın az olduğu bu saatlerde tripotsuz net fotoğraf çıkartabilmek mucizelere kalmıştır.
PTT müzesini çekerken mimari bir fotoğrafın gereklerini yerine getirmeye çalışmışsın. Sağdan ve soldan yaklaşımlar, simetri çabaların gayet iyi sonuç vermiş. Ancak bu çekimde binayı aşağıdan kesmiş olman en temel hatayı oluşturuyor. Belki sokak yetmemiştir, belki de objektif yetersiz kalmıştır bilmiyorum ama binanın zeminle birleşim yerini ve kaldırımdan da bir miktar kadraja alabilseydin çok daha iyi bir fotoğraf olabilirdi. İlerlemek istiyorsak soğuğa filan aldırmadan konulara gitmeliyiz. Selamlar.
esisman camoka abime katılıyorum ,yavaş yavaş iyi kareler gelecektir.
Bendende bir Sıpa Fotosu
Selahattin abi,Naci abi,Ali abi,Recep abi,Sinan,Serkan çok teşekkür ederim beğenileriniz için.Ali abi ve Naci abi sizleri tenzih ederim ama bensiz abanta kaçmalar ve böyle mükemmel kareler yakalayıp kıskandırmalar....Hadi bakalım
Ali abi ellerinize sağlık çok güzel kareler yolluyorsunuz aponya ya getireceksinz bizi bu gidişle
Arkadaşlar tek tek isim veremedim ama hepinizin ellerine sağlık.Bu topic hergeçen gün daha keyifli ve öğretici oluyor ve ben bundan müthş keyif alıyorum.İyi ki varsınız
Pek tarzım değil portre biliyorum ama arada çekip kendimi geliştirmek istiyorum.Naci abi ısrar etti diye yolluyorum.Portre ustaları eleştirirlerse sevinirim.
Ahmed abi, senin gibi ustanın fotoğrafına yorum yapmak benim haddim değil. sadece hayran hayran seyrediyorum
ustalardan bekliyoruz.
#nicolayy' tarafından 22.01.2008 22:52:08 tarihinde düzenlendi.
merhaba arkadaşlar..
fotoğraflar müthiş.. dün ev taşıdım, bu hafta vize işlemlerine başlıyorum.. malesef dün hasta oldum finallerden sonra hasta olmak kötü oldu..
fotoğraflar müthiş.. çok çok tebrikler hepinize..
Sedat hayırlı olsun biraderim. Hastalık salgın, geçmiş olsun
Sinan, amcanın portresini çekebilmem için sağ olsun bayağı bir sohbet etti.
#realfriend' tarafından 22.01.2008 23:12:20 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar yine harika işler yapıyorsunuz. Fotoğraflar her zaman ki gibi nefis. Hepinizden özür diliyorum işler yoğun pek sık giremiyorum siteye.
Bu arada Abant yapmışsınız. Abant Ankara'ya daha yakın insan bi haber verir özlem giderirdik
Sedat'cığım geçmiş olsun aman dikkat, dikkat. Ben hala atamadım hastalığı.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2209021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk