Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kış karelerinden etkilenip üşümeyin diye,bahardan kalma günleri atlatamayan sıcak İzmir kareleri ekleyeyim.
#kad-ir' tarafından 22.01.2008 00:05:55 tarihinde düzenlendi.
Merhabalar,
Hafta sonu niye pek kimsenin ugramadigi belli oldu Siz Abant'ta, Ahmed Bey Italyada
Sevgili Komutan, Camoka, Onixon, Abant gezinizde olmayi ben de isterdim Hem eglenceli hem de verimli gecmis gorunuse gore. Fotograflarin hepsi cok guzel. Buzdan yaprak cok ilgimi cekti. O yaprak tamamen buzdan gorunuyor. Yoksa yaprak buz mu tutmus?
Boludaki Bozbey tabelasini ben de gormustum. Bir de bozbey otel var Antalya'da. Ikisiyle de alakam yok
Ahmed Bey, Italya fotograflariniz cok guzel olmus. Ozellikle iguanayi ve gun batimindaki beyaz bina fotografini cok begendim.
Sevgili kadir, martilar kompoziyon ve aksiyon olarak cok guzel ama sanirim parasoley kullanmiyorsun Ozelikle indirme tugayinda faydasi olurmus bence.
Teşekkür ederim Kadir.
Ahmed üstad hoşgeldin, yine harika fotolar ellerine sağlık
Selahattin abi, Sinan, Recep, Serkan hepsi birbirinden güzel kıskanılacak kareler ellerinize sağlık.
recep abi kar tanesi olduğunu tahmin ettiğim foto harika eline sağlık.
gezi fotoğraflarının tamamı çok güzel ellerinize sağlık
Kadir mevsim atlatıp bizi hemen bahar'a geçirme. Şu kış'ın, kar'ın tadını biraz çıkaralım. Zaten bundan sonra kar, kış görmek için kutuplara gitmemiz gerekecek herhalde.
#camoka' tarafından 22.01.2008 09:54:34 tarihinde düzenlendi.
Çelik, Kadir, Bozbey, Ömer, Naci abi değerli beğenileriniz için teşekkürler.
Bozbey o fotoğraftaki yaprak görünümlü kar tanesi, buna benzer bir kaç fotoğraf daha var onları da yüklerim. İlk gördügümde benim de çok ilgimi çekmişti...
Bu arada Bozbey tabelasının fotoğrafını çekemediğimiz için hayıflandık.
İlk iki resim için sabah 6 da gün doğmadan önce kalktım, aklımda havanın o maviliğini bulutlarla kombine etmek vardı ama bulut yok ve boğaz inanılmaz sisliydi

#esisman' tarafından 22.01.2008 14:45:58 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2209021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk