netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Kış karelerinden etkilenip üşümeyin diye,bahardan kalma günleri atlatamayan sıcak İzmir kareleri ekleyeyim.

#kad-ir' tarafından 22.01.2008 00:05:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ocak 2008, 00:05 - İp: 85.***.**8.53
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 22 Ocak 2008, 00:08 - İp: 85.***.**8.53
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

Merhabalar,
Hafta sonu niye pek kimsenin ugramadigi belli oldu Siz Abant'ta, Ahmed Bey Italyada

Sevgili Komutan, Camoka, Onixon, Abant gezinizde olmayi ben de isterdim Hem eglenceli hem de verimli gecmis gorunuse gore. Fotograflarin hepsi cok guzel. Buzdan yaprak cok ilgimi cekti. O yaprak tamamen buzdan gorunuyor. Yoksa yaprak buz mu tutmus?

Boludaki Bozbey tabelasini ben de gormustum. Bir de bozbey otel var Antalya'da. Ikisiyle de alakam yok

Ahmed Bey, Italya fotograflariniz cok guzel olmus. Ozellikle iguanayi ve gun batimindaki beyaz bina fotografini cok begendim.

Sevgili kadir, martilar kompoziyon ve aksiyon olarak cok guzel ama sanirim parasoley kullanmiyorsun Ozelikle indirme tugayinda faydasi olurmus bence.

Tarih: 22 Ocak 2008, 00:12 - İp: 221.***.**1.92
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Kadir.

Tarih: 22 Ocak 2008, 00:56 - İp: 85.***.**7.130
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed üstad hoşgeldin, yine harika fotolar ellerine sağlık

Selahattin abi, Sinan, Recep, Serkan hepsi birbirinden güzel kıskanılacak kareler ellerinize sağlık.

Tarih: 22 Ocak 2008, 08:35 - İp: 81.***.**2.220
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

recep abi kar tanesi olduğunu tahmin ettiğim foto harika eline sağlık.

gezi fotoğraflarının tamamı çok güzel ellerinize sağlık

Tarih: 22 Ocak 2008, 09:02 - İp: 62.***.**2.185
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir mevsim atlatıp bizi hemen bahar'a geçirme. Şu kış'ın, kar'ın tadını biraz çıkaralım. Zaten bundan sonra kar, kış görmek için kutuplara gitmemiz gerekecek herhalde.

#camoka' tarafından 22.01.2008 09:54:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ocak 2008, 09:52 - İp: 88.***.**8.160
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 22 Ocak 2008, 09:56 - İp: 88.***.**8.160
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Çelik, Kadir, Bozbey, Ömer, Naci abi değerli beğenileriniz için teşekkürler.

Bozbey o fotoğraftaki yaprak görünümlü kar tanesi, buna benzer bir kaç fotoğraf daha var onları da yüklerim. İlk gördügümde benim de çok ilgimi çekmişti...

Bu arada Bozbey tabelasının fotoğrafını çekemediğimiz için hayıflandık.

Tarih: 22 Ocak 2008, 10:41 - İp: 212.***.**7.114
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

İlk iki resim için sabah 6 da gün doğmadan önce kalktım, aklımda havanın o maviliğini bulutlarla kombine etmek vardı ama bulut yok ve boğaz inanılmaz sisliydi Ayrıca çektiğim 30 kareden sonra sağ elimin işaret parmağının ve baş parmağımın uyuştuğunu hissettim soğuktan Resimlerin tamamını elde çektim cs2 ile çok küçük düzenlemeler yaptım.

#esisman' tarafından 22.01.2008 14:45:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ocak 2008, 14:34 - İp: 85.***.**4.9