Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80 :ilk İzlenimlerim
Makinayı sadece body olarak aldım. Sonrasında ise 50 mm 1.8 objektif aldım. Hali hazırda bulunan 18-70 objektifle bir sure daha devam etmeyi dusunuyorum.
en cok hosuma gidenler.
1-Lcd buyuklugu ve lcd goruntu kalitesi
2-Kolay kullanım
3-Extra menuler
4- Garip gelecek ama ben bu sd kart olayını sevdim. ayrıca bazı durumlar için pratikliği var. Kucuk card reader larda alıp direk usb ye takarak zahmetsiz aktarım yapılabilir bize ait olmayan pc lerde daha cok onem kazanıyor
5-Yine retocuh menusunda fotograf boyutu değiştirme ve kırpma gibi işlevselillikler internetten foto transfr yapacaklar icin extra yazılıma gerek bırakmıyor. Bir cafeden aktarmak durumunda kaldıgınızda oldukca işlevsel
6- Bataryanın ne kadar kaldıgını yuzde hesabı olarak gorebilme.
7- Hızlı şarj. 2 saat 15 dakika sarj olma suresi ve 2700 adete kadar cekim ikmanı. Ben 700 den fazla cekemedim halen
8-Aydınlık ve geniş vizör
9-Yüksek iso başarısı
10- 10.2 mp goruntunun psde rahatca bozulmadan işlenmesi
#kontrast' tarafından 04.10.2006 11:16:37 tarihinde düzenlendi.
Yahu pazarbey
Dur, yangına körükle gitme,
Hatunu güçbela ikna ettik- herzamanki gibi-
Söylemiştim Adanalı diye..
herkeze mrb arkadaşlar sürekli forumu takip ettim ama hiç konusmalara katılmadım taki bu günü bekleyene kadar.Bende kendime en sonunda nikon d80 aldım. Acaipp memnununm sanırım beklediğime deydi. yanlız türkçe kullanma klavuzu olmadıgından biraz sorun yaşıyorum ingilizceyi çözmekten aynen akdenizli gibi gözlerim agrıdı. Kesinlikle herkeze tavsiye ediyorum çok eger makine düsünüyorsanız bence başka birşey düsünmeyin.
soul rebel, güle güle kullan
hangi ülkede yapılmış söyler misin?
soul rebel hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin. Sayı bayağı çoğaldı. Kontrast artık bir de "deseksen clup" açar artık...
merson, soulrebel'e sormuşsun ama ben de söyleyeyim. Makinenin altında ki etiketde "Nikon Corp Japan" ibaresi var. Sol altda da "MADE IN THAILAND" yazısı var. Sizinkiler de durum nasıl ?
Felemenkçe D80 Kullanma Kılavuzu bulunur
Avukattan kelepir
soul rebel makinan hayırlı olsun
sürpriz yaptın yani....
soul rebel ve defender hayırlı olsun makinanız. DEfender elimizden geldigi kadar püf noktalarda dikkat ederiz bunsan sonrası icin. Bu hepimiz icin faydalı olur.
Şİmdi genelde turkce kılavuzdan dolayı bir sıkıntı var. Sanırım bizden biri kılavuza sahip olursa foruma yuleyecektir.
Ben ise baska bisey isteyecektim. nikon nx programını halletsek diyorum. MAlum raw cekime hazır olmak lazım. Ne biliyim bazı telafilieri yapmamız mumkunken pp programı bek musati değil bu degişikliklere.
Bulabilirmiyiz bu programı. kırılmış halini..
akdenizli bahane değil valla bulamadım
kontras
nikon nx programının tam açılım nasıl
Benimkinde " sony corp demo model" made in china yazıyor Vay be maket makina almışız haberimiz yok
şaka bi yana benimkide aynı fehmi bey. Yani tayland. Gecen d100 e baktım o japan. Ama d70 de de tayland yazıyordu.
nikon capture nx
kontrast, bu program ne yapıyor tam olarak?
İlgili olabilecek konular
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012211 Nis. 2025, 22:36
ebede -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
074030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
057506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091804 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-