Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80 :ilk İzlenimlerim
Makinayı sadece body olarak aldım. Sonrasında ise 50 mm 1.8 objektif aldım. Hali hazırda bulunan 18-70 objektifle bir sure daha devam etmeyi dusunuyorum.
en cok hosuma gidenler.
1-Lcd buyuklugu ve lcd goruntu kalitesi
2-Kolay kullanım
3-Extra menuler
4- Garip gelecek ama ben bu sd kart olayını sevdim. ayrıca bazı durumlar için pratikliği var. Kucuk card reader larda alıp direk usb ye takarak zahmetsiz aktarım yapılabilir bize ait olmayan pc lerde daha cok onem kazanıyor
5-Yine retocuh menusunda fotograf boyutu değiştirme ve kırpma gibi işlevselillikler internetten foto transfr yapacaklar icin extra yazılıma gerek bırakmıyor. Bir cafeden aktarmak durumunda kaldıgınızda oldukca işlevsel
6- Bataryanın ne kadar kaldıgını yuzde hesabı olarak gorebilme.
7- Hızlı şarj. 2 saat 15 dakika sarj olma suresi ve 2700 adete kadar cekim ikmanı. Ben 700 den fazla cekemedim halen
8-Aydınlık ve geniş vizör
9-Yüksek iso başarısı
10- 10.2 mp goruntunun psde rahatca bozulmadan işlenmesi
#kontrast' tarafından 04.10.2006 11:16:37 tarihinde düzenlendi.
okyanus aslında arkadaşların kullandıkları lensler belli. BU topic altında hangi ekipmana sahip olduklarını yazdılr. Ama yinede dedigin gibi y azmak lazım.
Elektrik kablosu ben alıcam merak etme okyanus. Ama emin değilim nasıl bisey alsam. Muhtemelen siyah renkli olacak. Uzun ve kısası varmış duyduguma göre. Ben çantada az yer kaplasın diye kısa menzilli dusunuyorum ama cok kararsızımm. Ufff ya ne zor şeymiş elektrik kablosu secmek.
Okyanus bende sevmiyorum açık fotografı. Mumkun oldugunca bende senin gibi ölçüm alıyorum.
D70s satamadın mı hala? Ama d70 de kral makina haberin olsun
Kontrast satamadık henüz ama çok da acele etmiyroum, bir iki tane lens alacağım, d70 satılana kadar onunla kullanırım. Şu an sigma 17-70 veya tamron 17-50 var düşündüğüm. HAtta sigma 10-20 bile olabilir.
Akdenizlinin lensi 18-70 biliyorum da diğer arkadaşlarınki bazen hatırlayamıyorum. Fotoğrafta makine kadar lenste önemli bir faktör o yüzden rica ettim yazılmasını.
haklısın okyanus, lens bilgilerini yazmak lazım. ilk fotoğrafı 28-105 ile diğer ikisini ise 18-55 ile çektim...
Fehmicano, şu ortadaki çitlerin olduğu fotoğrafı hangi lensle çektiniz ??
okyanus, kusura bakma bildiğinizi sanıyordum.
Senin de almayı düşündüğün Sigma 17-70 ile bütün fotoğraflar.
Nikkor 70-300 de var ama bu aralar onu pek takmıyorum.
fehmi bey o değil. Bildigimiz radyo ve tv lerin elektirk almak icin kulandıkları standart kablo. Biraz once baktım tv ve diger elekronik cihazlara ama portatif değilller. O yuzden makina offf.
pes yani
basit bir kabloyu bahaane ederek tembellik edileceğinide gördük
adamı DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEKKKSEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN çarpar yahu
Bu arada arkadaşlar!!!!
Ya bana acil NİKON D80 TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU BULUN
YADA İYİ BİR BOŞANMA AVUKATI
(Malum mal rejimi nedeniyle D80'nin gitme ihtimali olacak)
İngilizce PDF User GUİDE çözeceğim diye gözlerim pörtledi. Hatun tehdik ediyor.Dava açarım diye..
İstanbuldaki Arkadaşlar;
Elinize düştük. PDF Format olur, Fotokopi olur, İndirebileceğimiz bir yer-site adresi falan- olur.
arkadaşlar herkese merhaba,
öncelikle başlığı açıldığı günden beri takip ettiğimi söyleyeyim. amerikadaki bi arkadaşa 400D sipariş etmek üzereyken bu başlık açıldı ve kısa bir süre sonra sipariş d80 oldu. yaklaşık on gündür de D80 sahibiyim. daha önce f717 kullanıyordum. satarım diye düşünüyordum ama ilk defa dslr kullandığım için zorluklarla karşlaşınca bi müddet daha 717 elimde duracak gibi. d80 şöyle harika böyle harika diye tekrardan yazmanın bi anlamı yok sanırım. gerçekten de öyle henüz çok da anlayabilmiş değilim makinayı. kılavuz da olmayınca bayaa bi kurcalamakla geçecek gibi. canondan nikona fikir değişince para ucu ucuna yetti ve 28-80 lensle alabildim makinayı.lens zayıf bir lens gibi. çünki ne burada ne de başka bir yerde olumlu olumsuz adı geçmiyor.neyse fazla uzatmadan burada fotğraflar ve bazı yorumlar olması güzel fakat makinayı daha iyi seviyede kullanan arkadaşlardan bir ricam olabilir mi? makinayı çok düşük hatta sıfır seviyede kullananlar için partik bilgiler püf noktaları konusunda yardımcı olsalar, kendilerinin bile yeni keşfettikleri şeyleri not olarak yazsalar iyi olmaz mı? herkese teşekkürler.
selamla..
#defender' tarafyndan 29.10.2006 10:51:33 tarihinde düzenlendi.
Avukatınız hazır akdenizli. Ayrıntıları msn den görüşelim.
İlgili olabilecek konular
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012211 Nis. 2025, 22:36
ebede -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
074030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
057506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091804 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-