Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Ya özür özür..Hem de iyi sallamışım.Sevgili Zafer bey (zkurnuc) diyecektim.Şu fotografına bakar mısın?
http://galeri.netfotograf.com/photo.asp?foto=1D227F0F1D1ACB29.jpg
Harika bir şey yahu..
güzel fotoğraf.. abi bu hangi makine+lens?
lazut hocam o resim gerçekten güzelmiş.ama fotografın exif bilgileri yok.k10 d ilemi çekilmiş o resim ve hangi lens kullanılmış.
Yok arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım.O fotograflar canon 400d ile çekilmiş lens ise sigma 70-300 Mm(apo Dg) F 1:4-5,6..Ne bileyim iş sadece makinede değil..İşte usta bir el ve işte bu fotograf..
Canon aleyhine bir hava var ama canonlar güzeldir.Belki biraz çirkin olabilirler ama işlerinide iyi yaparlar.Ancak gövdede ıs olmaması bile benim için canon aleyhine bir durum. ıs muhakkak gövdede olmalı. Makina canondan kötü bile olsa gövdede ıs olmalı.
Canon gövde de is olması için mum ateşine tutmakdan başka çare yok Pazarbey...
Canon ve Nikon bunu 2007 modellerinde yapabilirler diye düşünüyorum çünkü müşterilerin seçimide IS-SR önemli rol oynamaya başladı. (işe de yarıyor meret )
Pazarbey,
Siz en iyisi bir yılbaşı piyango bileti alın, hatta çeyrek, yarım, tam olarak üç tane alın ki çıkma ihtimali artsın. Sonra makina almak kolaylaşır, çok çıkarsa herkese birer tane makina armağan alırsınız artık.
Bol şanslar, bayramınızı ve yeni yılınızı kutluyorum, tüm üyelerin de. Allah ağız tadı gönül şenliği versin.
MUratsen süper espri. Harika oldu bu tabir.
Merson ben kumar oynamam.En son dayım oynadı.Büyükçe bir para çıktı ve şu anda perişan.
Kod sanada katılıyorum.
Evet benim için de titreşim önleme mutlaka olmalı..Sony ve pentax a onun için yoğunlaştım..
Fotoğrafcının gerçeğine SR sisteminin katkısı : Gövdeden olsun, lensden olsun gezgin fotoğrafcı kesinlikle SR'li bir Body'e yada SR'li lenslere sahip olmalı... Bu sayede 300 mm tele de, engebeli bir arazide nefes nefese yürürken ve vizördeki görüntü kalp grafiği gibi inip çıkarken deklanşöre bastığınız anda bir de bakıyorsunuz ki tertemiz ve net fotoğraflar çekmişsiniz.
Megapixel palavra, SR harika
300 mm tele ile hızlı tempo yürürken çektiğim bezı ördekler (birden aklıma bataklık ördekleri geldi ) artistik değeri yoktur, teknik örnekleme için konmuştur.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
254929 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-