mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nüfus Patlamasımı Oldu

Yüksek seçim kurulu 2007 yılında yapılan genel seçimlere oranla seçmen sayısında 6 milyon kişilik bir artışın olduğunu söylüyerek yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısının 48 milyonu aştığını açıkladı. Oysa aynı kurum 22 temmuz seçimleri arefesinde seçmen sayısının ülke nüfusuna göre 4,5 milyon fazla olduğunu söyleyerek seçmen sayısını geri çekmişti.
22 temmuz 2007-30 kasım 2008 tarihleri arasında geçen 16 aylık zaman diliminde ülke nüfusu yerinde sayarken yaşanan 6 milyonluk artışla 48 milyona ulaşan rakam ile yerel seçimlerde her üç vatandaştan 2 si sandığa gidecek.

Ayrıca ilk ve orta eğitim kurumlarında ders gören öğrenci sayısının 15 milyon civarı olduğunuda göz önünde bulundurursak ülkemizde 0-6 yaş arası çocuk nüfusunun ciddi anlamda düşük olduğu aşikardır.

Tarih: 30 Kasım 2008, 01:04 - İp: 78.***.**6.49
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

ispat isteyen arkadaşa

ispat 2

okyanus ab ye girmek için yıllarca çalışmalar yapıldı o zamanlar her ikdidar girmek için çaba sarfetti giremedi ilerleme olmadı. en fazla çalışmada bu dönemde yapıldı hasbel kader girilirse bu başarı bunların olur dendi ve vatan elden gidiyor dendi.
şimdide bop aslında yıllar önce böyle bir proje gündemdeydi kimse uygulamaya geçiremedigi için gene kıskançlık gene iftira ülke bölünüyor satılıyor lafları.kimse korkmasın ne ülke bölünür nede ülke batar tam tersi bu gün ab yi karalayanlar bop u karalayanlar yarın kendileri girmek için can atacaklardır.

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 01:45 - İp: 81.***.**3.167
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

amaç belli ortamı germek
demişki arkadaş: zorunlu kalmadıkça yazmayacam.

mechul75

Objektif
(Amatör)
İstanbul
19 konu açmış,
118 cevap yazmış.
50 fotoğraf eklemiş,
769 yorum yapmış.


Yok abi yan topiğide gelmiycem zorunlu kalmadığım sürece bir daha forumada yazmıycam.

''Bir daha zorunlu kalmadığım sürece foruma yazmayacağım!..''
Tarih: 19 Kasım 2008, 00:46 - İp: 78.***.**5.81



demiş. seni zorlayan neki gazete haberlerinden tekrar konu açtın 10 aralık 2008 de çok mu mecbur kaldın gazete haberlerini buraya taşıyıp tartışma çıkartmak için konu açtın.
samimiyetsizligin böylesi çok cevap yazmış ama çok az yazısı varki yazdıktan sonra düzenleme yapıp bir kısmı silinmesin.
m girgin seni hiç bişey yapmıyorum senden bişey olmaz.

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 01:55 - İp: 81.***.**3.167
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Batuhan seni ALLAH ıslah etsin..

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 02:01 - İp: 88.***.**5.179
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

sizler bu ülkede önce başörtüsü serbesti getiren yasaya destek verip sonra arkasında duramayan zihniyetin mensupları.sizler apo kucagına verilmişken asamayıp başkalarına neden asamıyorsunuz diyen zihniyetin kırıntıları.

Batuhan benim olduğum yerde yalana dayalı siyasetiniz ve iftiralarınız para etmez!...

İmralıdaki itin hiç bir zaman mhp nin kucağına verilmediğini benden iyi biliyorsun bunu sana tarihleriyle anlattım ama idrak sorunu olan bir insandan fazla bir şey bekliyemezsin.
Başörtüsü konusunda ise bu ülkede mhp kadar kararlı bir duruş sergileyen başka bir parti yoktur. Bunun örneğinide mhp ile akp arasında yapılan başörtüsü mutabakatında gördük. Mhp başörtüsü konusunda Anayasa değişikliğinin yeterli olmayacağını görerek cumhurbaşkanının onayıyla birlikte yapılan mutabakatta sadık kalınıp yök kanunun ek-17. maddesinin ivedilikle düzenlenmesi için mücadele etmiştir. Ama senin başörtüsüne türban diyerek kendi siyasetine üniforma yapan akp ek-17 maddesinde yapılacak düzenleme için chp nin Anayasa mahkemesine yaptığı müracatın sonucuna göre hareket etmek istemesi başörtüsü sorununu içinden çıkılmaz bir noktaya getirmiştir. Senin gibi idrak kabiliyeti kıt arkadaşlarda akpnin bu beceriksizliğini iftiraya dönüştürüp siyaset yapmaya kalkışıyor ama ne fayda para etmez.
Bknz,

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 02:04 - İp: 78.***.**1.83
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

çok uzun yaıyorum yine, boş verin okumayın... yazmazsam rahatlayamayacağım ama...

Atatürk e hakaret etmekte çekinmeyen, dtp li teröristlere devamlı davetler yollayıp paneller düzenleyen, ülkemize hiç usanmadan, alevi - sünni, Kürt - Türk ayrışımını pompalayan, hiç bıkmadan, Türkiye de yaşayan, sayıları 20 kişi bile olmadığı halde, bir etnik grup bulup, onların hakları ile ilgili bildiriler yayınlayan, mahkemelerimize, ekonomimize , bağımsızlığımıza müdahaleyi çağdaşlaşma kisvesi altında sinsice uygulayan ab ye karşıyım arkadaş... bir sürü kitap okudum , eski bürokratları, askerleri, milletvekillerini dinledim.. bop un iç yüzünü gördüm, ihaneti gördüm.. bu halkın da bu ihaneti görmesi için , her gün posta gibi gazeteleri değil, adam gibi yazarları okuması, magazin programlarını değil, tarafsız tartışma programlarını seyretmesi lazım.. tabi çok az sayıda olan ve maddi imkanı olmayan yazarlar ve tvciler bunlar...

şu forumda tartışılmayacak kadar önemli derin konular olduğunu zannediyorum bu konunun, ama günlük siyaset ile, bir partinin resmi sözcülüğü ile, oldukça sığ bir üslupla yapılıyor tartışma, sadece nutukla kimse bir şey ıspatlayamaz, kimseyi kandıramaz da .. sadece kendini kandırır..

ama bir gün canımız gerçekten yandığında, bu ülkede ilk başta utanacak, kaçacak yer arıyacaklar da belli.. suları ısınıyor, çevremde de tepki büyüyor, hissediyorum...

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 02:04 - İp: 78.***.**1.19
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Batuhan benim bozkurta sahip çıkmama kızıyorsun da sen neden sahip çıkmıyorsun sen Türk değil misin?

Fujisever
Bknz.

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 02:23 - İp: 78.***.**1.83
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

baktım mechul de ,neden?

aynı terane.. dönüp duruyor.. bob yanlıları, yani mandacılar , karşıtı ulusalcı, milliyetçiler.. arada da cahil, zengin ve hükümeti korumayı, devleti korumak zanneden şahıslar...

ama, bayıldım girgin abimin başta yazdığına o topikte... evet, 3 te 2si aptaldır bu milletin.. amma 1919-1938 arasını ayırmak gerekir... ondan gayrısı için geçerli bu tespit.. gerisi ve ilerisi için.. üstelik mahkemede ispatlı bir cümledir bu.. ve tarih de hep ıspatlar.. halk yığınlarının nasıl da koyun gibi yanlışlar yaptığını.. açın okuyun 1940 sonrası ülkemizde olanları; 1914-18 arası olanlardan ne farkı vardır.. alman kışkırtması ile sarı kamışta binlerimiz öldü, 78 olaylarında da binlerimiz öldü... her darbe daha da geriye itti bizi.. tek darbe vardır ki ülkemize hayır getirmiştir, o da halkın darbesi : ATATÜRK ... gerisi yalan...

aziz olasın nesin...

#fujisever' tarafından 11.12.2008 04:52:18 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 02:51 - İp: 78.***.**1.19
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

pazarbey ve mgirgin haricindekiler tıklasın

biraz gülmek için...

 

Tarih: 25 Aralık 2008, 12:28 - İp: 78.***.**0.224
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör


BUnlar yenilgiyi kabul etmenin haberleri galiba.
Mhp ve CHP mızıkçı cocutlar gibi. Mızık mızık mızık. Akp umrumda değil. Alacağı oyda. Artık her kurum mernis sistemi ile bağlantılı iş yapıyor. Adliyelerde. Seçim müdürlüklerinin yaptığıda bu.
Bu hayali seçmeler nasıl oy kullanacak aAllah aşkına. Hangi kimlikle. Yapmayın yav.
Yok tavukları seçmen yazmışlar, kümes töbe töbe
Valla böyle giderse millet gıcıklığına gene verecek akp ye.
Bizim kominist ve faşistlerimiz hep aynı hatayı yapıyor. Millette affetmiyor. Gene affetmeyecek.
Adam gibi girin kazanın kaybedin. Ama mızıkçılık yapmayın.

 

Tarih: 25 Aralık 2008, 13:09 - İp: 85.***.**4.178
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

haberlerde izledim.. inşaat işçileri konuşuyordu... adam diyor ki "abi bizim inşaatta 170 seçmen yazılıymış.. görevliler geldi kontrole.. böyle komik şey görmedim.. bizim apartman inşaatinde iki bekçi, bir köpek , birkaç da kedi kalıyor... onlar bile oy kullansa bu kadar seçmen etmez"

halk işini bilir.. bizzat şahit dönen dolaba.. sen üzülme pazar abi....

 

Tarih: 25 Aralık 2008, 13:47 - İp: 78.***.**0.224