mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nüfus Patlamasımı Oldu

Yüksek seçim kurulu 2007 yılında yapılan genel seçimlere oranla seçmen sayısında 6 milyon kişilik bir artışın olduğunu söylüyerek yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısının 48 milyonu aştığını açıkladı. Oysa aynı kurum 22 temmuz seçimleri arefesinde seçmen sayısının ülke nüfusuna göre 4,5 milyon fazla olduğunu söyleyerek seçmen sayısını geri çekmişti.
22 temmuz 2007-30 kasım 2008 tarihleri arasında geçen 16 aylık zaman diliminde ülke nüfusu yerinde sayarken yaşanan 6 milyonluk artışla 48 milyona ulaşan rakam ile yerel seçimlerde her üç vatandaştan 2 si sandığa gidecek.

Ayrıca ilk ve orta eğitim kurumlarında ders gören öğrenci sayısının 15 milyon civarı olduğunuda göz önünde bulundurursak ülkemizde 0-6 yaş arası çocuk nüfusunun ciddi anlamda düşük olduğu aşikardır.

Tarih: 30 Kasım 2008, 01:04 - İp: 78.***.**6.49
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Paskalya Yortusu ayağına takılayım diyorum FNdostlarına.
Volga Nehri kıyısında bir aile çay bahçesiyle anlaşmışlar.
Buluşma dediğin öyle olmaz böyle olur diyerekten fotoğrafları da ekleme ihtimalim var kürsüye.
Kesin yer ve tarihi özelden atarım.
Genelden yazarsak NF'de kan kaybı yaşanabilir.

Issız Adam'a gittin mi Mustafa,güzel film.Boşver A.R.O.G'u

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 00:48 - İp: 78.***.**3.110
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

hmm

iyi fikir... ıssız ada , m

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 00:49 - İp: 78.***.**3.12
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ceki çen tavsiye ederim. biraz sürrealist ama akımın iyi temsilcisidir.

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 00:52 - İp: 195.***.**3.86
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Batuhan bak bunlar Mustafa Kemal Atatürk zamanında basılan para ve pullar üzerinde kurt figürü var.





2009 yılındada (Akp zamanı) tedavüle girecek TL lerdede
5 TL'nin arka yüzünde Ord. Prof. Dr. Aydın Sayılı,
10 TL'nin arka yüzünde Ord. Prof. Dr. Cahit Arf,
20 TL'nin arka yüzünde Mimar Kemaleddin,
50 TL'nin arka yüzünde Fatma Aliye Hanım,
100 TL'nin arka yüzünde Itri,
200 TL'nin arka yüzünde de Yunus Emre portreleri bulunacak.
Kurta tapmakla eleştirdiğiniz bizler sizide Aydın Sayılı, Cahit arif, Mimar Kemalettin, Fatma Aliye hn, Itri ve Yunus Emre'ye tapıyorlar diye eleştirebilirmiyiz?
RTE yi bir kenara bırakıyorum malum sizin için onun değeri ilahi bir boyutta

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 01:09 - İp: 78.***.**0.158
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Mechul bıraksana ya kime anlatıyon. O işine geleni bilir. Adamda azıcık samimiyet yokki.. Bilgi sıfır ama laf atmaya gelince herşeyi biliyor. Şimdi sorsak ne tarih bilir ne de dinini bilir. Ama iş hakarete gelince, bülbül gibi şakır..

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 01:12 - İp: 88.***.**5.179
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Girgin bunların her yalanı, her tezi çürür
Ama iftiralarının arkası kesilmez.
En iyi bildikleri şeydir hakaret ve iftira

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 01:20 - İp: 78.***.**0.158
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Unutmadan şunuda belirteyim!..
TARİHİNİ BİLMEYENİN COĞRAFYASINI BAŞKALARI BELİRLER!...

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 01:23 - İp: 78.***.**0.158
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ağustos 1926 gecesi Türkiye'nin ''Bozkurt'' adlı yolcu gemisi, Fransız ''Lotus'' gemisi ile Ege Denizi'nde çarpışır. Bozkurt gemisi batar ve 8 Türk denizcisi boğularak ölür. Ertesi gün, İstanbul'a gelen Lotus gemisinin kaptanı tutuklanır ve Türk mahkemelerince 80 gün hapis cezasına çarptırılır. Lotus gemisinin kaptanının karşı çıkışları sonucu dava, Lahey Sürekli Adalet Divanı'na intikal eder. Lahey Sürekli Adalet Divanı, 7 Eylül 1927'de, Türkiye'nin hukuka aykırı davranmadığına karar verir. Bu kararla birlikte ''GEMİNİN ADI VE TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ SİMGESİ, TÜRK ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIĞININ TİMSALİ OLMASINDAN ÖTÜRÜ'' Türk heyetine, Atatürk'e verilmek üzere tunçtan bir Bozkurt heykeli armağan edilir. Bu davadan dolayı, dönemin adalet bakanı Mahmut Esat'a, Atatürk tarafından Bozkurt soyadı verilmiştir.

Hatta küçük izcilere yavrukurt ismi bizzat Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiştir. Hakkında yazılan bazı kitaplarda kendisinden Bozkurt olarak bahsedildiğini biliyoruz...

KAYNAK: Bozkurt ATATÜRK


#mechul75' tarafından 10.12.2008 15:02:36 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 10 Aralık 2008, 14:55 - İp: 78.***.**4.225
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

bu sitede daha öncede siyaset yapanlar oldu örnek bir arkadaş genel seçimlerde genç partinin seçimleri kazanacagını iddia edip muhalefet eden millete hakaretler yagdırdı.
sizlerde aynen mensubu oldugunuz partilerin başkanları ve millet vekilleri gibi çamur iftira ve hakaretlerle siyaset yapıyorsunuz.fikirlerinizi kabul etmeyene iftiralar atıp hakaret saydırıyorsunuz.
sizler fantezilerinizle meşhursunuz iki yüzlülügünüzle ite kurda taparcasına manevi degerler yükleyerek fikrinizi kabul etmeyenlere üzerinizdeki çamurdan atarak karalamaya devam edin sabredin 29 martta okkalı tokatı yediginizde gene aynı pişkinlikle aynı çirkeflikte siyaset yapmaya devam edebilecekmisiniz bakalım.

sizler bu ülkede önce başörtüsü serbesti getiren yasaya destek verip sonra arkasında duramayan zihniyetin mensupları.sizler apo kucagına verilmişken asamayıp başkalarına neden asamıyorsunuz diyen zihniyetin kırıntıları.sizler önce çarşaflıları kapılardan çevirip 3sınıf vatandaş yobaz deyip,ardından karaçarşaflılara rozet takıp partisine kabul eden iki yüzlü zihniyetin kırıntıları.
sizler sizi muhatap kabul etmeyip cevap yazma geregi duymayan insanları tahrik etmek için yeni siyasi konular açıp fikirlerinizi dikta etmeye kalkan diktatör kırıntıları.
sizler herşeyi sizin bildiginizi zannedip aslında terbiyeden yoksun cahil oldugu herhalinden belli olan gazete haberlerini kopyala yapıştır yaparak buradaki insanların bu haberlerden bir haber oldugunu düşünen bilgisizlerden başka bişey deyilsiniz.

FİKRET BEY SİZE SESLENİYORUM BU ARKADAŞLARIN KONU BAŞLIKLARINI VE İÇERİGİNİ OKUMANIZI RİCA EDİYORUM. BU SİTE BU ARKADAŞLARIN SİYASET YAPTIKLARI BİR FORUM HALİNE GELİYOR.ESKİ ÜYELER BİRER BİRER GİDİYOR. BU ARKADAŞLARIN FİKİRLERİNİ KABUL ETMEYEN ARKADAŞLARA SALDIRMALARI İŞİ HAKARETE KADAR GÖTÜRMELERİ HEM ÜYELERE HEM SİTEYE ZARAR VERİYOR. bazı konularda adminler site kurallarını hatırlatıp konuları siliyorlar.nedense bu üyelerin açtıgı konuları görmezden geliyorlar.bu arkadaşlara hakaret küfür iftira yalan herşey serbest bu üyelerin fikirlerini kabul etmeyenler siteden gitsinmi diyorsunuz.

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 00:36 - İp: 88.***.**4.197
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Kardeşim sen adam gibi iki çift yazı yazamaz mısın? İşin gücün burnundan soluyan boğalar gibi boş laflar geveleyip hakaret etmek.. Manevi değerlerimize ne hakla saldırırsın?? Madem ki doğru sözlüsün, ite ve kurda tapan kim onu söyle bize.. Şu şahıs şu sözüyle iti ve kurda taptığını, ALLAH'a şirk koştuğunu belirtmiştir de...

 

Tarih: 11 Aralık 2008, 00:54 - İp: 88.***.**5.179